GO4 challenge

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
cokolwiek
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: cokolwiek »

Jeśli chodzi o czas realizacji zlecenia w XTB i TMS to jest niebo a ziemia. Rekwotowania i opóźnienia w TMSie są przerąbane. W XTB wchodzi natychmiast.

Bardzo nieładnie też TMS naciągał z tą pięćsetką. I tak ludzie by grali bo lubią takie konkursy więc mogli informować o tym, że to jest tylko pożyczka na grę w konkursie. Nie, lepiej ukryć wszystko w regulaminie i naciągać ludzi. Typowe podejście banków i brokerów fx.

Plus dla TMS za 1 pkt spreadu na edol.

mario80r
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mario80r »

Realizacja zleceń to jedno ale to że cena stoi w miejscu po 40s to masakra. Normalnie gram w alior i tam cena nawet w nocy ładnie płynie a w TMS stoi nawet potrafi w dzień. I z pewnością nie chodzi o łącze internetowe alior ciągnie około 3-6KB/s TMS potrzebuje ok 0,3KB/s.

optimus128
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: optimus128 »

Bardzo nieładnie też TMS naciągał z tą pięćsetką. I tak ludzie by grali bo lubią takie konkursy więc mogli informować o tym, że to jest tylko pożyczka na grę w konkursie.
Pożyczka ale bezzwrotna, jak się wtopi całość. Według mnie to i tak najlepszy gratis jaki kiedykolwiek był na rynku, bo co prawda niektórzy dają 30% ale później trzeba zrobić obrót taką ilością lotów, że tylko skalperzy mogą na tym skorzystać.

cokolwiek
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: cokolwiek »

Nie mówię, że bonus jest słaby. Chodzi mi jedynie o pewne zasady i podejście do klienta.

Awatar użytkownika
Jarpen
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jarpen »

nieno, bylo przeciez jasne ze jak zarobisz w ciagu miesiaca 500zl to ta pozyczka juz zostaje na Twoim koncie.
A co do rekwot to prawda, w ciagu roku u innych brokerow nie mialem tylu ile tu w miesiac.
Success lies on the far side of failure

Awatar użytkownika
wampek
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: wampek »

Emocje już za nami, dla zwycięzców gratulacje, ale dla wszystkich przydałaby się informacja jak będą traktowane dalej rachunki konkursowe, w regulaminie nie ma o tym ani słowa, na stronie brokera też żadnej informacji na ten temat nie ma. Przy okazji propozycja dla GO4X aby potrzymać bonus 500 zł na dłuższy czas po konkursie i w ten sposób zapobiec masowemu odejściu graczy od tego tygodnia.

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GO4X »

wampek pisze:Emocje już za nami, dla zwycięzców gratulacje, ale dla wszystkich przydałaby się informacja jak będą traktowane dalej rachunki konkursowe, w regulaminie nie ma o tym ani słowa, na stronie brokera też żadnej informacji na ten temat nie ma. Przy okazji propozycja dla GO4X aby potrzymać bonus 500 zł na dłuższy czas po konkursie i w ten sposób zapobiec masowemu odejściu graczy od tego tygodnia.
Rachunki konkursowe po zakonczeniu konkursu stały się normalnymi rachunkami GO4X. Możliwość korzystania z automatycznych strategii została przywrócona.

Co do 500zl - dla każdego biegnie indywidualnie 28 dni na skorzystanie z tej promocji.

Cieszymy się, że promocja zyskała Wasze uznanie. Będziemy myśleć o prowadzeniupodobnych działań również w przyszłości :-)

Zaglądajcie na regularnie na naszą stronę www :-)

grafikk
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: grafikk »

Mam pytanie odnośnie rachunków konkursowych, choć na wstępnie witam Was wszystkich! Rozumiem, że rachunki konkursowe, teraz juz rzeczywiste, zostaną wyczyszczone jeżeli nie załapałem się na premie a strata przekroczyla mój początkowy depozyt własny, kiedy to nastąpi?

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GO4X »

grafikk pisze:Mam pytanie odnośnie rachunków konkursowych, choć na wstępnie witam Was wszystkich! Rozumiem, że rachunki konkursowe, teraz juz rzeczywiste, zostaną wyczyszczone jeżeli nie załapałem się na premie a strata przekroczyla mój początkowy depozyt własny, kiedy to nastąpi?
28 dni od dnia, w ktorym nastapilo zasilenie bonusem 500zl - tak wiec dla niektorych osob gra jeszcze trwa :-)

mario80r
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mario80r »

Dla wyjaśnienia odnośnie bonusu 500zł. Jak ktoś nie zrobił tych 500 zł na plus to odbierają 500zł lub tyle ile zostało na rachunku :P czyli zerują konto :P

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ