Akurat to obecne dla mnie nie było brak witkowania obustronnego. Stało by się nim dopiero jak bym zaliczył TPStforex pisze:To znaczy co? Że ekstremum nie jest S/R?
Z demo Na real :)
Ostatnio zmieniony 07 cze 2012, 19:47 przez Darkey, łącznie zmieniany 1 raz.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
To sobie powalczę o real dłużej
normalnie paranoja ale się wyprztykałem w dwie strony, wniosek: dalej jestem pajac
ale
nie ma tego złego.

obrazek wyraża więcej niż 1000 słów
-11, -15, -11
edit: a dołożyłem jeszcze -11 i kolejne w drodze
tylko nie wiem czego w poprzednim be nie wskoczyło było 20 na plus dziwne.

nie wiem dlaczego ale bardzo uparłem się na tą środkową kreskę jak by jakaś strasznie znacząca była a tu raczej przechodzili jak przez sito

obrazek wyraża więcej niż 1000 słów
edit: a dołożyłem jeszcze -11 i kolejne w drodze

nie wiem dlaczego ale bardzo uparłem się na tą środkową kreskę jak by jakaś strasznie znacząca była a tu raczej przechodzili jak przez sito
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
Wiem że to może wyglądać nie fajnie ale w rzeczywistości nie jest tak źle
po prostu ustawiłem oczekujące dodatkowo trochę klikałem efekt jak widać -75 pips. Pewnie od przyszłego tygodnia odmienię losy mojego dema.

ok to konto na którym mi zależy a teraz to na którym mi nie zależy od innego broka

nie wiem ile to pips ale ~25% konta
spadam spać dobranoc.

ok to konto na którym mi zależy a teraz to na którym mi nie zależy od innego broka

nie wiem ile to pips ale ~25% konta
Chwała dla Tytonia za obronę 
Wracając co FX paczę na kurs i co ja widzę za niedługo TP i moje wszystkie wtopy się zrekompensują
zaraz paczę ale kwota nie rośnie <fuck> patrzę co się stało a tu BE no jasny gwint a tak liczyłem na ten rajd

Chyba całkiem zrezygnuję z BE albo wóz albo przewóz, to się nazywa pech
Dzięki Jędrzej za radę
wielu wcześniejszych wtop można było uniknąć, gdybym nie oczekujące w ciemno i takie wypykanie. Poprawię się 
Wracając co FX paczę na kurs i co ja widzę za niedługo TP i moje wszystkie wtopy się zrekompensują

Chyba całkiem zrezygnuję z BE albo wóz albo przewóz, to się nazywa pech
Kolejny bilans 

myfxbook mówi że to -85 pips mogło być znacznie mniej, ale nic będzie lepiej
teraz będzie retest mojego poziomu S/R względnie FBO 

myfxbook mówi że to -85 pips mogło być znacznie mniej, ale nic będzie lepiej
Sytuacja tak jak by się trochę poprawiała 

może i szału nie ma ale raczej kończę na dziś -13, +17, +18
Ktoś na forum napisał że jeśli zrozumiesz rynek wygrasz jeśli będziesz chciał zarabiać to stracisz. Coś w tych słowach jest
Wcześniej nie zastanawiałem się nad zrozumieniem rynku tylko pykałem
Uciąłem sobie zyski ale nic kierunek dobry tylko cierpliwości brak wejście też bardzo dobre w 2 przypadku, w sumie 44 pipsy z obydwu pozycji było do wzięcia, przywalili w TP czyli uciąłem sobie 80pip 

może i szału nie ma ale raczej kończę na dziś -13, +17, +18
Ktoś na forum napisał że jeśli zrozumiesz rynek wygrasz jeśli będziesz chciał zarabiać to stracisz. Coś w tych słowach jest