kilka stron wcześniejPipBoy pisze:Dzięki DarkeyDarkey pisze:PipBoy ładnie rysujesz kreski![]()
Jakby miało się to komuś przydać to polecam od siebie fibonacci extension/zasięgi fibonacciego do takich manewrów - normalnie i tak używam zwykłe fibo. Ustawiam tylko jeden poziom - 0.0 i opisuję go jako "%$" żeby wyświetlał cenę.
ZERO LINE Journal
quapi:
[/b]
-
krystian74
- Pasjonat

tak myślałemPipBoy pisze:quapi:
kilka stron wcześniejPipBoy pisze:Dzięki DarkeyDarkey pisze:PipBoy ładnie rysujesz kreski![]()
Jakby miało się to komuś przydać to polecam od siebie fibonacci extension/zasięgi fibonacciego do takich manewrów - normalnie i tak używam zwykłe fibo. Ustawiam tylko jeden poziom - 0.0 i opisuję go jako "%$" żeby wyświetlał cenę.
[/b]
dzięki za odpowiedź,
szkoda tylko, ze takie ustawienie fibo uniemożliwia korzystanie z niego w inny sposób na danej platformie
The irresistible force met the immovable object
możnaquapi pisze:szkoda tylko, ze takie ustawienie fibo uniemożliwia korzystanie z niego w inny sposób na danej platformie
Zrób tak
1. narysuj na wykresie normale fibo
2. narysuj drugi raz, wejdź we właściwości i usuń co niepotrzebne (np zostaw tylko 0%). Po tej operacji wszystkie kolejne fibo będą jednopoziomowe
3. kliknij właściwości na fibo z pkt 1. Po tej operacji wszystkie kolejne fibo będą normalne
4. kliknij właściwości na fibo z pkt 3. Po tej operacji wszystkie kolejne fibo będą jednopoziomowe
i tak w kółko. musisz zostawić tylko te 2 fiba na wykresie (mogą być na innym wykresie w innej zakładce)
pozdrowionka
- DonForex:-)
- Gaduła

czy wiecie jak ustawić w Custom Candle tak, żeby świece nie były wypełnione kolorem tylko miały kontury? Thorez miał tak na wykresach, lepiej mi się wtedy czyta wykresy używać Custom Candle tylko że nie mogę tego ustawić 
EDIT ok, głupie pytanie... przepraszam za OT, już ogarnąłem
EDIT ok, głupie pytanie... przepraszam za OT, już ogarnąłem
"Someday - and that day may never come - I'll call upon you to give my pips back to me. But until that day, accept this justice as gift on my off day" - The Foreign Exchange Market in my f... nightmare.
dobre! przyznaję, ze nie znałemMufant pisze:można
Zrób tak :
1. narysuj na wykresie normale fibo
[....]
i tak w kółko. musisz zostawić tylko te 2 fiba na wykresie (mogą być na innym wykresie w innej zakładce) Very Happy Laughing
jutro przećwiczę
pozdro wieczorne
The irresistible force met the immovable object
Co tu taka cisza? Mam nadzieję, że to przed burzą 
Dzisiaj chodzili idealnie.
Szczególnie z esek jestem zadowolony, gdyż ta większa wzięło idealnie prawie co do pipsa sell limit i idealnie co do pipsa doszło do TP.
Początek tygodnia udany, zobaczymy jak dalej się to potoczy.
Dzisiaj chodzili idealnie.
Szczególnie z esek jestem zadowolony, gdyż ta większa wzięło idealnie prawie co do pipsa sell limit i idealnie co do pipsa doszło do TP.
Początek tygodnia udany, zobaczymy jak dalej się to potoczy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
o jak ja lubie jak forex zarabia na mnie również w nocy.
Rano jakieś ostre jazdy były na parach z AUD, więc jakbym był przy kompie to różńie można by mysleć a tak jak kompa zamknięty to człowiek bez nerwów, najwazniejsze że wszystko zgdodnie z planem się potoczyło.
Na tych dwóch parach miałem jeszcze ustawione sell i buy limity, cena nie doszła do nich o kilka pipsów
ale może nie zrobili tego bo dzisiaj chcą do nich dojść.
Rano jakieś ostre jazdy były na parach z AUD, więc jakbym był przy kompie to różńie można by mysleć a tak jak kompa zamknięty to człowiek bez nerwów, najwazniejsze że wszystko zgdodnie z planem się potoczyło.
Na tych dwóch parach miałem jeszcze ustawione sell i buy limity, cena nie doszła do nich o kilka pipsów
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 05 cze 2012, 08:58 przez czerwinek, łącznie zmieniany 1 raz.