I tutaj jest dobry przykład najwazniejsze jest Bo i FBO, czy ktoś by wchodził przeciwko takiemu PB z H1?
Nawet i ja się trochę wachałem ale sytuacja była kalrowna, na takie trzeba czekać.
Dzisiaj rano już byli blisko do zrobienia FBO ale zabrakło kilka pipsów, zjechali w dół i potem znowy dojechali do BO którego wcześniej nie było, robią według mnie przy tym podówjne FBO (jedno do BO a drugie do dzieisjzych maksimów).
Żeby lepiej to przedstawić to daję Wam zrzut z opisem małym, nawet nową nazwę wymyśliłem Podwójne FBO

Chyba dużo zrzutów już tutaj daję, trochę będę musiał przystopować, bo jest ot jednak męczące podczas tradingu i w czasie pracy ale chcę tylko Wam pokazać, że BO i FBo to jedyna słuszna droga nie szukajcie innej.
Dodatkowo zachęcam innych do wrzucania swoich zagrań rozrysowanych, bo ja to już nie mam co wrzucać ciągle to samo, więc wrzucajcie również swoje zagrania to fajnie by było coś pokomentowac a może znajdziemy jakieś inne ciekawe schematy jak rynek działa co pozwoli na więcej pipsiorów