Stforex pisze:Nie jestem pewien, czy była tu ironia, czy nie.
Stforex to nie była ironia tylko prawda być może nieświadomi napisałeś coś co coś w stylu Sokratesa który każe otworzyć oczy pajacowi

zero negatywnego przekazu którym lubiłeś błyszczeć
i to jest
+ dla Ciebie.
"Mów tylko to, co może przynieść pożytek innym lub Tobie." Benjamin Franklin
"Przekonanie, które może się dla mnie zamienić w prawdę to takie, które pozwala mi najlepiej wykorzystać moje siły i jest dla mnie najlepszym środkiem, by zaprząc do działania moje zalety" Andre Gide
Dokładnie. Człowiek robi błędy i potem sobie myśli - "Kurcze, coś mi do dupy idzie tym systemem. Chyba czas coś innego spróbować."
System jest najlepszy na świecie, z całą pewnością nie będę go zmieniał a raczej starał się go dostosować do swoich preferencji. Każda jedna wtopa prędzej czy później będzie owocowała pipsami dodatnimi

Celem dziennika jest nauka i doprowadzenie konta do ruiny bądź +/0 wtedy dopiero wrócę na real. Jak by się MC pokazało to nowe demo i rachunek będzie musiał być x2 dopiero wtedy powrót tak że staram sobie podnosić poprzeczkę.
Cegiełka po cegiełce do celu

Nigdy nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.
"Drzemiący w nas zwycięzca nie ujawnia się dopóki nie jesteśmy gotowi." Napoleon Hill
"Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć." Napoleon Hill
"Wielkie zwycięstwa nigdy nie przychodzą łatwo i na pewniaka, wielcy zwycięzcy zaś w ostatecznym rozrachunku różnią się od przeciętniaków śmiałością." Andrzej Machnik
dobre
http://www.joemonster.org/art/20222/Typ ... olecznosci 
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates