GO4 challenge

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

reptile pisze:
Najbardziej mnie rozwaala w rankingu tekst: gracz :lol: :lol:
Wygląda,że graczy jest 560 +/- 15 :)
Gracz to akurat stoi nie najgorzej.Zdaje się, że od początku nie otworzył żadnej pozycji i ma stopę zwrotu 0%. Czyli nic nie stracił. Czasami nic nierobienie jest najlepsze :wink: W generalnym ma pozycję 156.
Na jakiej podstawie oceniasz liczbę graczy na 560 ?
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
wampek
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: wampek »

Ktoś, kilka stron wcześniej wspominał że jest na tysiąc którymś tam miejscu, więc chyba jednak więcej jak 500 byłoby tych konkursowiczów.

optimus128
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: optimus128 »

Zmielacz nieźle zepsuł sobie pozycję. W pewnym momencie miał już tyle procent że starczyłoby to mu może na hajkę. A teraz jest na minusie. Zachłanność gubi każdego.

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

MarioDM pisze:Gracz to akurat stoi nie najgorzej.
chodizło mi o to że w konkursie nie ma inwestorów tylko są gracze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ktoś, kilka stron wcześniej wspominał że jest na tysiąc którymś tam miejscu, więc chyba jednak więcej jak 500 byłoby tych konkursowiczów.
kto?
Więc ranking by fiksował? :?
W sumie nie pasuje to do pareto 200 osób na zero lub plus :D
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

optimus128
Gaduła
Gaduła

No ja tak pisałem. W drugi dzień miałem miejsce 1100 z 18% stratą, ale wtedy rankingi nie były jeszcze dopracowane więc możliwe, że była to pomyłka. Chociaż w sumie teraz pokazuje w historii, że byłem 300któryś. Więc chyba wtedy pokazywało jakieś głupoty.

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

Najlepiej jakby Go4x potwierdził.. sprawność rankingu

Ale szacując jak mówie.. to z tych 200 na zero i plus zostanie mniej.. daje do myślenia.. jeśli się potwierdzi :D Pan Forex zarobiony na pół banki :lol:
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
Halflife
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Halflife »

Niezła masakra w tym tygodniu mam ochotę założyć temat:
Czy na FX można zarabiać? :?

optimus128
Gaduła
Gaduła

Można ale nie grając 0,4 lota kapitałem 1000zł. Według mnie optymalnie jest max 0,02 lota na każdy 1000zł. Mówię tu o swing trade. No ale taką strategią konkursu się nie wygra.

skrzat
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: skrzat »

MarioDM pisze: Na jakiej podstawie oceniasz liczbę graczy na 560 ?
użytkownik pit jest teraz na 553 miejscu z -99,97% straty, czyli zostało mu 30 groszy.

Guteks
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Guteks »

reptile pisze:Najlepiej jakby Go4x potwierdził.. sprawność rankingu

Ale szacując jak mówie.. to z tych 200 na zero i plus zostanie mniej.. daje do myślenia.. jeśli się potwierdzi :D Pan Forex zarobiony na pół banki :lol:
a skad wiesz ze zarobiony, przeciez mozna ugrac ten bonus i go wyplacic zostawiajac sobie niewielka sume na dalsze ryzyko, potem ja stracic i przez to w rankingu byc na minusie a na calym interesie do przodu. Ja akurat tak mialem :)

Myslicie,ze zmielacz dobil do 8 kola zeby potem wrocic do poczatku ?

ODPOWIEDZ