EFIX POLSKA
Mam problem z zalogowaniem się do platformy, w nomalnym programie wyskakuje mi błąd podczas logowania (błąd erwera URL), próbowałem również na WEB Dealbook, raz mi weszła, ale teraz podczas logowania stoi cały czas na ładowaniu instrumentów, próbowałem na dwóch komputerach i dwóch niezależnych łączach, czyli problemy techniczne odpadają. Czy wy również tak macie ???
Oczywiście że real, jeśli chodziło by o demo jeszcze bym to zrozumiał, na szczęście mam wszystko pozamykane, no cóż nie będę śmiecić w tym wątku, zadzwonie i wybadam sprawę. Ale sprawa jest dziwna, ponieważ reszta platform działa be zarzutu, a firewalla napewno nie mam włączonego dla tego programu. Dzięki za odp.
to jezeli chodzi o kase to moze www.efxgroup.com tam masz od 1000 $ normalne konto tez godny polecenia.
aha a co do plynosci gtf http://pl.youtube.com/watch?v=0HcdpmKEfDk
aha a co do plynosci gtf http://pl.youtube.com/watch?v=0HcdpmKEfDk
master virus ,
wez prawym klawiszem kliknij ale nie na formularzu zlecenia bezposredniego , tylko tam na prawo na tym skanie platformy co zamiesciles, widzialem ze masz TABLICE KWOTOWAN, i na tej tablicy kwotowan kliknij prawym klawiszem myszy na jakas pare,
EDIT: Wez kliknij u gory w menu widok , nastepnie przybornik i potem kliknij prawym klawiszem na jakas pare walutowa w przyborniku i wybierz DODAJ DO PRZYBORNIKA / KWOTOWANIE i potem wybierasz interesujaca cie pare walutowa
chociaz widze ze u ciebie tej opcji nie ma , wiec juz sam nie wiem .
Jak dalej nie dziala to zapytaj supportu efixa , tu masz do nich nr gg: 3961108
pozdr
wez prawym klawiszem kliknij ale nie na formularzu zlecenia bezposredniego , tylko tam na prawo na tym skanie platformy co zamiesciles, widzialem ze masz TABLICE KWOTOWAN, i na tej tablicy kwotowan kliknij prawym klawiszem myszy na jakas pare,
EDIT: Wez kliknij u gory w menu widok , nastepnie przybornik i potem kliknij prawym klawiszem na jakas pare walutowa w przyborniku i wybierz DODAJ DO PRZYBORNIKA / KWOTOWANIE i potem wybierasz interesujaca cie pare walutowa
chociaz widze ze u ciebie tej opcji nie ma , wiec juz sam nie wiem .
Jak dalej nie dziala to zapytaj supportu efixa , tu masz do nich nr gg: 3961108
pozdr