EFIX POLSKA

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.

Co myślisz na temat tego brokera ?

Zdecydowanie polecam
37
22%
Poza paroma minusami są ok
33
20%
Przeciętny
50
30%
Mają wiele wad
17
10%
Stanowczo odradzam
31
18%

Liczba głosów: 168

mareczek
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: mareczek »

Więskszość wskazników jest do MT4 ,na DB to wskazniki w formacie CTL,stronie gft jest forum CHART STUDIO

mareczek
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: mareczek »

tylko kilka prostych strategi jest na forum gft które można sobie udoskonalic do własnch potrzeb

dzacek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: dzacek »

Napotkał ktoś z Was tabele punktow swapowych na stronie GFT, bo ja coś nie mogę znależć?

Awatar użytkownika
forex23
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: forex23 »

kingjaxe pisze: ( przyklad, wczoraj zostawilem pozycje na noc GBP/USD i do zamkniecia jej na SL brakowalo jednego pipsa , na szczescie pozycji mi nie zamknelo i dzisiaj rano zakonczylem ja recznie z 62 pipsami zysku )
Ewenement godny glebszej analizy - jezeli caly przyklad nie byl oczywiscie snem samym w sobie. Wrzuc jak mozesz wykres z zaznaczonymi odpowiednimi poziomami (retoryka ex post), do tego zalozenia - bez opisu co Ci sie snilo ;)

ScarFace
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ScarFace »

grzegorzsss pisze:Jaka jest dzwignia , w demo na GFT bo jakoś dziwnie margin jest obliczany i jjuz nie bardzo wiem... tak przy okazji to tam nie mozna wziac minilota ustawic... trzeba grac całymi lotami...
na mini koncie jest tak jak mówisz, tylko loty. Na koncie standard czyli powyżej 1500gbp depozytu lub jego równowartość w innej walucie możesz grac mini lotami.

Awatar użytkownika
Qni
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Qni »

Odinstaluj i zainstaluj jezszcze raz program, lub zaloz konto demo (jesli dotychczasowe ma wiecej niz 30 dni) na nowy inny email.

Awatar użytkownika
Qni
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Qni »

Nie zauwazylem.

Awatar użytkownika
Ufc2
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Ufc2 »

Witam mam takie pytanie o które pytalem juz w innym poście ale spytam tez tu.Czy jest w Db360 opcja ze gdy przypuśmy mam otwartą pozycje kupna na eurusd i wciskajac sprzedaj automatycznie zamyka mi sie kupno i otwiera w tym samym momencie sprzedasz??

kirm
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: kirm »

nie tylko zamknie ci

Awatar użytkownika
magictrader
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: magictrader »

właśnie się dowiedziałem, że na koncie mini w GFT nie dostaje się dodatniego swapu (np. long na GBP/USD), ale za to płaci się swap gdy utrzymuje się pozycję krótką.
Co ciekawe płaci się aż 4,3 pipsa na G/U, a swap naliczany jest już o godzinie 21:00 naszego czasu.

Trochę mnie ta nauka kosztowała, może komuś się takie info przyda.

ODPOWIEDZ