EFIX POLSKA
Ewenement godny glebszej analizy - jezeli caly przyklad nie byl oczywiscie snem samym w sobie. Wrzuc jak mozesz wykres z zaznaczonymi odpowiednimi poziomami (retoryka ex post), do tego zalozenia - bez opisu co Ci sie snilokingjaxe pisze: ( przyklad, wczoraj zostawilem pozycje na noc GBP/USD i do zamkniecia jej na SL brakowalo jednego pipsa , na szczescie pozycji mi nie zamknelo i dzisiaj rano zakonczylem ja recznie z 62 pipsami zysku )

na mini koncie jest tak jak mówisz, tylko loty. Na koncie standard czyli powyżej 1500gbp depozytu lub jego równowartość w innej walucie możesz grac mini lotami.grzegorzsss pisze:Jaka jest dzwignia , w demo na GFT bo jakoś dziwnie margin jest obliczany i jjuz nie bardzo wiem... tak przy okazji to tam nie mozna wziac minilota ustawic... trzeba grac całymi lotami...
- magictrader
- Pasjonat
właśnie się dowiedziałem, że na koncie mini w GFT nie dostaje się dodatniego swapu (np. long na GBP/USD), ale za to płaci się swap gdy utrzymuje się pozycję krótką.
Co ciekawe płaci się aż 4,3 pipsa na G/U, a swap naliczany jest już o godzinie 21:00 naszego czasu.
Trochę mnie ta nauka kosztowała, może komuś się takie info przyda.
Co ciekawe płaci się aż 4,3 pipsa na G/U, a swap naliczany jest już o godzinie 21:00 naszego czasu.
Trochę mnie ta nauka kosztowała, może komuś się takie info przyda.