Witam,
dziś pokarało mnie (uważam, że słusznie) za nietrzymanie się zasad. Było kilka możliwych wejść, wybrałem najgorsze... eh trudno.
Możliwe były wejścia na dziś USD/JPY, USD/CHF, GBP/AUD oraz Złoto.
Ja wybrałem najgorszą z możliwych opcji, bo USD/JPY, gdzie do oporu było właśnie mniej jak 60 pipsów i niestety zaliczyłem SL. Sam tą zależność zauważyłem a zagrałem wczoraj. Nie wiem co mnie podkusiło. Wszystkie inne pary powyżej 60 pipsów do oporu/wsparcia i zobaczcie jak ładnie sobie radzą.
Guma33 nie widzę tego wsparcia na USD/CHF. Uważam że trade jak najbardziej na tak w przypadku tej pary. Pamiętajcie trzymać się ściśle zasad, jak widać na moim przykładzie one działają.
Edit: Widzicie, że system działa? Ja popełniłem błąd i przyznaje się do niego. Wybrałem najgorszą z możliwych par do zagrania i niezgodną w pełni z systemem. Z dzisiejszych par to na razie wyłania się GBP/CHF do zagrania longa i nie ma ku niemu na chwilę obecną żadnych przeciwwskazań

(ale wiadomo trzeba zaczekać do wieczora). Trochę szkoda tych zagrań wczorajszych ale czasu się nie cofnie i teraz na następny raz będę pamiętał. Mam nauczkę i nie ma co ubolewać nad rozlanym mlekiem. Pozdrawiam wszystkich

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.