BOSSAFX

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
3
9%
Poza paroma minusami są ok
9
28%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
8
25%

Liczba głosów: 32

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

Przypadkiem miałem okazję uczestniczyć w "szkoleniu" prowadzonym przez Bossa. Dwiie godziny dałoby się streścić w jednym zdaniu:
ja niczego nie rekomenduję, ale kupujcie akcje, są bardzo tanie, zaraz zaczną drożeć i można będzie dużo zarobić, pokażę jak.
Panowie z Bossa - albo myślcie trochę, albo lepiej dobierajcie prelegentów.

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: s_zadora »

Witam, ponieważ właśnie wracam z Grzegorzem Zalewskim do Warszawy po wczorajszym szkoleniu z systemów transakcyjnych w Szczecinie, przez chwilę zaczęliśmy nawet zastanawiać się czy nie o nasze szkolenie przypadkiem chodzi:) Na razie wstępnie założyliśmy że nie bo o rynku akcji było mało, co wynika trochę z tematu, poza tym nasz wykład był rzeczywiście szkoleniem (prezentacją pewnej metodyki) a nie komentarzem rynkowym. Będę jednak wdzięczny za doprecyzowanie, bo postawienie tak ogólnej tezy o szkoleniach bossa nie jest ani uczciwe ani niewiele pomoże w wyborze wartościowych rzeczy czytelnikom tego forum.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

s_zadora pisze:...po wczorajszym szkoleniu z systemów transakcyjnych w Szczecinie
Nie, nie chodzi o Szczecin ;)
Będę jednak wdzięczny za doprecyzowanie, bo postawienie tak ogólnej tezy o szkoleniach bossa nie jest ani uczciwe ani niewiele pomoże w wyborze wartościowych rzeczy czytelnikom tego forum.
Fakt, przepraszam za uogólnienie po doświadczeniu jednego przypadku. Taka już ułomna ludzka natura, że na podstawie być może incydentu, wyrabia sobie pogląd na całość ;) Szczegółowe informacje prześlę Ci na PW, z nadzieją na podniesienie jakości, a nie na ochrzanienie prowadzącego :->

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Fx_boy »

Nie mogę otworzyć subkonta micro. Komunikat: błąd podczas tworzenia subrachunku. Bląd po mojej stronie, czy Bossy?.
Dziękuję i pozdrawiam.

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

Fx_boy pisze:Bląd po mojej stronie, czy Bossy?.
Nie wiem. W naturalny sposób powinien się Pan skontaktować z nami w takiej sytuacji.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat

Skontaktowałem się i Pani z Bossy powiedziała, że akurat kończy się sesja i może być przeciążenie, - "proszę spróbować za kilka godzin", było ok. 17.30,.
Próbowałem do 22-ej i nic.
Dziękuję i pozdrawiam.

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

Nie znając Pana danych (nr rachunku) nic nie jestem w stanie powiedzieć. A już na pewno powiedzieć publicznie poprzez forum - proszę wysłać mi dane na priv, postaram się to wyjaśnić i skontkować z Panem.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat

Dziękuję. Wcześniej Pani z BOŚ przekazała sprawę informatykom.
Dziękuję i pozdrawiam.

arturd
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: arturd »

Zmiany w konkurencji
Symbol Instrumentu Krok transakcyjny w Pipsach Standardowy Spread Transakcyjny w Pipsach

EURUSD 0,00001 14

bossa staje sie najdroższa.czy będą zmiany?

Awatar użytkownika
Viollka25
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Viollka25 »

Wlasnie, kiedy beda jakies pozytywne zmiany, mniejsze spready edek i de30 ? konkurencja nie spi

pozdrawiam
Trejdować każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej.

ODPOWIEDZ