Trolololowanie rynku.
To się dałeś zrobić na LT
tak jak to pisze gdzieś linia zerująca profit.
Edit: Stforex jak się dzisiaj sesja podobała ? Jak na moje oko to mieliśmy małą anomalię dzisiaj, ponad 40 up po czym ponad 100 down chociaż patrząc na ostatni znikomy ruch dzienny to mogli dzisiaj szaleć byle nie było dalej 3 dni do kitu.

Edit: Stforex jak się dzisiaj sesja podobała ? Jak na moje oko to mieliśmy małą anomalię dzisiaj, ponad 40 up po czym ponad 100 down chociaż patrząc na ostatni znikomy ruch dzienny to mogli dzisiaj szaleć byle nie było dalej 3 dni do kitu.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
Podobała. Niestety z powodu paru błędów ominęło mnie 190 pips zarobku (60 na kangurze i ~130[0] na SP500). Ale konto nadal trzymam na jednym poziomie. Traktuję to jako sukces.Stforex jak się dzisiaj sesja podobała ?
Moim zdaniem nie była to anomalia, a norma. Wystarczy popatrzeć na większe zjazdy. Często poprzedza je pin przebijający poziom czy kilka wcześniejszych świec. To jest jak w naturze, żeby zapakować sell tam, gdzie inni, to musisz zmusić innych do kupna. Najlepiej do tego nadają się buystop'y (w tym SL).Jak na moje oko to mieliśmy małą anomalię dzisiaj, ponad 40 up po czym ponad 100 down
Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.