Erykos pisze:No wykaż się znajomością pokaż dowody, skąd wiesz, że ich nie ma? A nie "bo"...

- udowodnij że jest pusty

- Eeee. ale jest pusty bo nic nie ma
- jak to bo? nie ma bo, udowodnij !!!

a) Nie możliwe. To ty w niego wierzysz???iwan pisze:Co ty och.... jakie dowody? Co ja w globalnym spisku jestem? Bog obdarzyl mnie mozgiem to z niego korzystam.Erykos pisze:A skąd ta pewność? Skąd ty wiesz na jakim momencie całej "linii" jesteśmy. Może jeszcze nie pora?
No wykaż się znajomością pokaż dowody, skąd wiesz, że ich nie ma? A nie "bo"...
Jakich technologii? Dokładnie. Może m.in. stąd, że wierzę w mądrość ludzkości na takim poziomie na jakim są teraz.Ink. pisze:Erykos zamiast odpowiadać na pytanie pytaniem odpowiedz skąd pochodzi twoja wiedza na temat tych technologii? czy jest to TV, urban legend, internet? skąd to wiesz?
Widzisz, problem jest w tym że to jedynie twoje "widzimisie" i pragnienie aby było w świecie coś tajemniczego i spiskowego, a jedyne potwierdzenie twoich teorii to kolejne "widzimisie" że skoro malo o tym w internecie znaczy że CIA usuwa strony internetowe, assasynuje ludzio którzy posiadają wiedzę na ten temat, banał, dziwie sie tylko ze będąc dorosłym człowiekiem wierzysz w takie rzeczy
NIe ma zbytniego wyboru wiec idzie radio lub chemioterapia. Doczytales to przeciez wiesz dlaczego.Erykos pisze:Oczywiście, nikt nie karze jednak idąc do lekarza to właśnie chemia jest polecana. A chyba jak masz raka to idziesz do lekarza. To, że ty jesteś fenomenem i wykrywasz raka sam, idziesz i kupujesz na własną rękę od razu cudny lek to jest to tylko małe przypadki.
Erykos pisze:a) Nie możliwe. To ty w niego wierzysz???
b) Korzystasz, ale musisz jednak trochę poćwiczyć.
Nawet smiem twierdzic ze na swoj sposob sie lubimy, choc zdaje sobie sprawe ze moglby miec pewne zastrzezenia co do mojej skromnej osoby.Erykos pisze:Wierzysz w Boga?
Nie wiem co w tym dziwnego. Ale jak juz zdiagnozowales jestem:Erykos pisze:Po najszybszym impulsie myślowym wnioskuję, że wierzysz. To bardzo dziwne.
Obawiam się, że w tak zaawansowanym stanie jakim ty jesteś już chyba nic nie pomoże. Doznałeś zaniku "mięśnia" mózgu. Ale próbuj, może Trwam.iwan pisze:Nie wiem co w tym dziwnego. Ale jak juz zdiagnozowales jestem:Erykos pisze:Po najszybszym impulsie myślowym wnioskuję, że wierzysz. To bardzo dziwne.
1. cholernie naiwny
2. pozbawiony treningu mozgu
wiec nie dziwota ze nie nadazam.
Ide potrenowac mozg. Lepszy bedzie Rocky IV czy Baby TV?
Powiem krotko. Masz pecha , tym razem trafiles na moje hobby czyli astronomia i pokrewne. I znowu czuje ze cos piszesz i nie wiesz o czym . Tu nie o odwage chodzi. To byl czas wyscigu USA ZSRR. Kto pierwszy w kosmosie, na ksiezycu ten lepszy. trzeba bylo cos udowodnic przed wrogim obozem. USA udowodnilo bo polecieli pierwsi, ZSRR tez udowodnilo bo olecieli zaraz po nich. Nkt nie potrzyl na koszty. YTroche polatali i przestali bo co mozna udowodnic wiecej latajac w to samo miejsce? Do przebadania zostalo jeszcze wiele tylko trzeba na to kase i ludzi ktorzy odwaza sie tam poleciec.Erykos pisze: Dlaczego nie odważono się ponownie polecieć na księżyc? Wszystko już przebadali? Tylko 90 km