Lek na raka - niechciane błogosławieństwo

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Erykos pisze:No wykaż się znajomością pokaż dowody, skąd wiesz, że ich nie ma? A nie "bo"...
:509: prawie spadlem z krzesła, to tak jak by pokazac pusty tależ i :

- udowodnij że jest pusty :D
- Eeee. ale jest pusty bo nic nie ma
- jak to bo? nie ma bo, udowodnij !!!

:D

Erykos
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Erykos »

I na siłę możesz udowodnić, że jest pusty. Sprawa nie jest taka oczywista jak pusty talerz.

Dodano po 1 minutach:
iwan pisze:
Erykos pisze:A skąd ta pewność? Skąd ty wiesz na jakim momencie całej "linii" jesteśmy. Może jeszcze nie pora?

No wykaż się znajomością pokaż dowody, skąd wiesz, że ich nie ma? A nie "bo"...
Co ty och.... jakie dowody? Co ja w globalnym spisku jestem? Bog obdarzyl mnie mozgiem to z niego korzystam.
a) Nie możliwe. To ty w niego wierzysz???
b) Korzystasz, ale musisz jednak trochę poćwiczyć.

Dodano po 1 minutach:
Ink. pisze:Erykos zamiast odpowiadać na pytanie pytaniem odpowiedz skąd pochodzi twoja wiedza na temat tych technologii? czy jest to TV, urban legend, internet? skąd to wiesz?
Widzisz, problem jest w tym że to jedynie twoje "widzimisie" i pragnienie aby było w świecie coś tajemniczego i spiskowego, a jedyne potwierdzenie twoich teorii to kolejne "widzimisie" że skoro malo o tym w internecie znaczy że CIA usuwa strony internetowe, assasynuje ludzio którzy posiadają wiedzę na ten temat, banał, dziwie sie tylko ze będąc dorosłym człowiekiem wierzysz w takie rzeczy
Jakich technologii? Dokładnie. Może m.in. stąd, że wierzę w mądrość ludzkości na takim poziomie na jakim są teraz.

Dodano po 1 minutach:

iwan: Czego ludzie od Vilcacora nie dostali Nobla? Czego nie jest tak popularny? Sądzisz, że na 100% tak nie byłoby z wprowadzeniem nowego leku na raka?

Awatar użytkownika
iwan
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: iwan »

Erykos pisze:Oczywiście, nikt nie karze jednak idąc do lekarza to właśnie chemia jest polecana. A chyba jak masz raka to idziesz do lekarza. To, że ty jesteś fenomenem i wykrywasz raka sam, idziesz i kupujesz na własną rękę od razu cudny lek to jest to tylko małe przypadki.
NIe ma zbytniego wyboru wiec idzie radio lub chemioterapia. Doczytales to przeciez wiesz dlaczego.
A jesli chcialbys by lekarz zalecil pestki to jestes w bledzie. Juz widze co bylo by potem. Chory umiera bo zalecone pestki oczywiscie nie wyleczyly raka mozgu i co w tej sytuacji robi rodzina? Sklada pozew bo ukochany dziadzius byl przeciez przez tego konowala leczony niezgodnie ze standardami. Czyli innymi slowy wystapil blad w sztuce polegajacy na stosowaniu terapii o nieudowodnionej skutecznosci. Czego rodzina zada jako zadoscuczynienie? KASY, KASY, KASY,KASY, KASY. Bo kasa jest najwazniejsza.
Nic tak nie dziala pocieszajaco na rodzine jak suty przelew.
Mam nieodparte wrazenie obserwujac zycie ze wiele osob prosi lekarzy o podanie niesprawdzonych i niezarejestrowanych lekow w nadziej ze to otworzy im furtke dla zadania roszczen finansowych. No bo jaki jest sens proszenia lekarza o lek z pestek ktory mozna sobie samemu zamowic przez internet.

Dodano po 4 minutach:
Erykos pisze:a) Nie możliwe. To ty w niego wierzysz???
b) Korzystasz, ale musisz jednak trochę poćwiczyć.

No i doszlismy do ostatniego etapu rozmow internetowych. Z powodu braku argumentow zaczynamy obrazac.
Ale to nic, za 2-3 miesiace znow w czasowkach pojawi sie taki sam temat tak jak to mialo miejsce teraz.

Erykos, moje zaproszenie na korepetycje ws radio i chemioterapi jest wciaz aktualne.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2012, 17:03 przez iwan, łącznie zmieniany 1 raz.
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.

Erykos
Gaduła
Gaduła

To jest twoje zdania. Uszanuję je. W tym co mówisz jest trochę prawdy, lecz w całości się nie zgodzę.

Dodano po 44 sekundach:

Nie, nie obrażamy się. Wierzysz w Boga?

Awatar użytkownika
iwan
Pasjonat
Pasjonat

Erykos pisze:Wierzysz w Boga?
Nawet smiem twierdzic ze na swoj sposob sie lubimy, choc zdaje sobie sprawe ze moglby miec pewne zastrzezenia co do mojej skromnej osoby.
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.

Erykos
Gaduła
Gaduła

Po najszybszym impulsie myślowym wnioskuję, że wierzysz. To bardzo dziwne.

Dodano po 6 minutach:

Trochę z innej strony. Zapewne wierzysz w lądowanie na księżycu. Dlaczego nie odważono się ponownie polecieć na księżyc? Wszystko już przebadali? Tylko 90 km.

Awatar użytkownika
iwan
Pasjonat
Pasjonat

Erykos pisze:Po najszybszym impulsie myślowym wnioskuję, że wierzysz. To bardzo dziwne.
Nie wiem co w tym dziwnego. Ale jak juz zdiagnozowales jestem:
1. cholernie naiwny
2. pozbawiony treningu mozgu
wiec nie dziwota ze nie nadazam.
Ide potrenowac mozg. Lepszy bedzie Rocky IV czy Baby TV?

Erykos
Gaduła
Gaduła

iwan pisze:
Erykos pisze:Po najszybszym impulsie myślowym wnioskuję, że wierzysz. To bardzo dziwne.
Nie wiem co w tym dziwnego. Ale jak juz zdiagnozowales jestem:
1. cholernie naiwny
2. pozbawiony treningu mozgu
wiec nie dziwota ze nie nadazam.
Ide potrenowac mozg. Lepszy bedzie Rocky IV czy Baby TV?
Obawiam się, że w tak zaawansowanym stanie jakim ty jesteś już chyba nic nie pomoże. Doznałeś zaniku "mięśnia" mózgu. Ale próbuj, może Trwam.

Awatar użytkownika
iwan
Pasjonat
Pasjonat

Erykos pisze: Dlaczego nie odważono się ponownie polecieć na księżyc? Wszystko już przebadali? Tylko 90 km
Powiem krotko. Masz pecha , tym razem trafiles na moje hobby czyli astronomia i pokrewne. I znowu czuje ze cos piszesz i nie wiesz o czym . Tu nie o odwage chodzi. To byl czas wyscigu USA ZSRR. Kto pierwszy w kosmosie, na ksiezycu ten lepszy. trzeba bylo cos udowodnic przed wrogim obozem. USA udowodnilo bo polecieli pierwsi, ZSRR tez udowodnilo bo olecieli zaraz po nich. Nkt nie potrzyl na koszty. YTroche polatali i przestali bo co mozna udowodnic wiecej latajac w to samo miejsce? Do przebadania zostalo jeszcze wiele tylko trzeba na to kase i ludzi ktorzy odwaza sie tam poleciec.
Widzialem kilka filmow o tamtych misjach w National Geagraphic. Wszyscy swiatkowie tamtych wydarzen podkreslaja jaka to wszystko bylo wielka prowizorka i nie spelnialo jakchkolwiek standardow bezpieczenstwa i ze dzis nikt by sie nie zgodzil wyslac ludzi bez dublujacych sie systemow bezpieczenstwa. Ale wtedy czas i wrog naglil. Wszystko robiono po lebkach zeby tylko wystrzelic ludzi na ksiezyc.
Jak chcesz cos wiecej poczytac to przejrzyj "porazka nie wchodzi w gre" Gene Kranz. Autor byl kontrolerem a potem szefem misji kosmicznych w latach 60 i 70.
Blagam poczytaj o faktach, pomysl a nie karm nas teoriami spiskowymi.

Erykos
Gaduła
Gaduła

A jakie to są koszty? Rosja i USA to bogate kraje. Wydają mnóstwo na zbrojenia.

ODPOWIEDZ