Reklama vs rzeczywistość

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
Darkst
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Darkst »

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

Mnie dreczy ostatnio takie cos..
W d. mam tv ale czasem niefartem udaje mi sie ogaldanac jakis film.. polski..

I tak.. leci film leci film a nagle sobie uswiadamiam i dostrzegam ze co 5 minut jest wszystko tak grane zeby reklamowac jakis produkt.. a to okna drutexu.. a to orange.. a to nokia.. patrzac tak chwile przestaje sie widziec tresc filmu tylko jakas ziebe :lol: masakra.. najczesciej te seriale..
Juz w filmie ciacho bylo o tym forexie i ciagle ten globex :lol: to bylo dziwne..tak z branzy.. to sie jakos puszcza..

A ostatnio ogaldalem ten sam film przypadkiem.. w sumie mielam to gdzies co leci ale w jednym byla scena gdzie byl volkswagen a w drugim kia.. i to takie charakterystyczne zblizenie na logo..

Tak jak kiedys produty projektowali projektanci to teraz ksiegowi tak teraz w filmach zamiast rezyserow filmowych mamy rezyserow reklamowych..

Do d. by ci z reklama wejsc chcieli.. co za swiat.. :lol:

Ciekawe kiedy wyjedzie jakas afera.. ze tam zamiast miesa jakies tanie GMO szlo..
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
Yigrashill
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Yigrashill »

To normalna rutyna, zobacz jak w serialach smarują Nutellą :D grubawo smarują :D

Chyba rodzinka PL

Ral1n
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ral1n »

Przychodzę do domu po pracy - włączam polszit - oglądam sobie normalnie reklamy jak człowiek ...a tu nagle film !!! :shock: :shock: :shock:

LowcaG
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: LowcaG »

reptile pisze:Mnie dreczy ostatnio takie cos..
"zwykłe" lokowanie produktu, z tego co mi się "zauważyło" to przed danym filmem piszą, że program zawiera lokowanie produku. Jak razi to mozna olać. Jak się zmiejszy oglądalność takich filmów/programów to zrezygnują. (na rzecz zwykłych reklam :P )
reptile pisze:Tak jak kiedys produty projektowali projektanci to teraz ksiegowi
Szkalujesz księgowych ;) , na pewno nie księgowi.

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

LowcaG pisze: Szkalujesz księgowych Wink , na pewno nie księgowi.
no jak nie .. gdyby nie oni to projektanci doprowadzili by fabryki do bankructwo tworzac niezniszczalalne produkty :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=QPPW8KM7eEU

Dodano po 1 minutach:
To normalna rutyna, zobacz jak w serialach smarują Nutellą Very Happy grubawo smarują Very Happy
lol

nie wiem.. pewno nasze dzieci uznaja kiedys ze to normalne i kiedys powiedza..tato.. to ty nie mailes lokowania w serialu...eee nuda.. :lol:
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

LowcaG
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: LowcaG »

reptile pisze: gdyby nie oni to projektanci doprowadzili by fabryki do bankructwo tworzac niezniszczalalne produkty
ee ok, nie było tematu, po prostu czepiłem się :P . Księgowi tym się nie zajmują po prostu. (Księgowość tylko księguje, we współczestnuch czasach tylko tym się zajmuje, o niczym nie decyduje)
Ale rozumiem przekaż, że finanse/optymalizacja/racjonalizacja kosztów (i ewentualnych przychodów) determinuje wiele wynalazków.

Nie było tematu

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

Ral1n pisze:Przychodzę do domu po pracy - włączam polszit - oglądam sobie normalnie reklamy jak człowiek ...a tu nagle film !!! :shock: :shock: :shock:
Swoją drogą w dobie dekoderów z nagrywaniem nawet nie zabieram się za program/film bez nagrania go przynajmniej te 20-30minut - żeby reklamy przewinąć.

Powiem szczerze, że praktycznie reklamy to od 4 lat widzę tylko w przerwie jakiegoś meczu.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów

Ral1n
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ral1n »

Akhh pisze:Powiem szczerze, że praktycznie reklamy to od 4 lat widzę tylko w przerwie jakiegoś meczu.
Cfaniak. 8)

3ba mieć dekoder...

...tyle rzeczy najróżniejszych kupiłem sobie w ostatnich latach ale dekoderu i tv nowego NIE. :lol: :lol: :lol:

Mój TV jest z 198x nie pamiętam - Soniacz ale odbiera elegancko... nie ma nawet złącz euro czy chinche... buehehe... tylko antena. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Yigrashill
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Yigrashill »

Reptile, masz może adres strony tego programisty, też bym skorzystał, tak jak bohater filmu.... :wink:

ODPOWIEDZ