"Nocny Marek dziurnal" by San Pellegrino

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Guma33
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Guma33 »

Witam z wieczora "Nocnych Marków"!

Po trzech dniach zmagań 10SMA w końcu zdecydowanie przebita. TP1 co prawda już całkiem blisko ale wierzę, że poradzi sobie z nim całkiem łatwo :) i droga do TP 2 będzie otwarta.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
San Pellegrino
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: San Pellegrino »

heheheh doczekałeś się w końcu :D Aussie słabnie wobec innych par warto dzisiaj sprzedawać
Jestem noobem i jeszcze długo pozostanę

http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=19783 system do dziennika Nocny Marek Dziurnal

Guma33
Stały bywalec
Stały bywalec

Gra w toku pozycje wędrują zgodnie z planem. CHF/JPY i GBP/JPY osiagneły TP1 więc SL pozostałych pozycji przesuwam na BE, USD/JPY bez zmian od założeń wczorajszych....

Awatar użytkownika
San Pellegrino
Gaduła
Gaduła

:clap: :clap: :clap:

http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=19783 system do dziennika Nocny Marek Dziurnal

Guma33
Stały bywalec
Stały bywalec

San Pellegrino pisze:heheheh doczekałeś się w końcu :D Aussie słabnie wobec innych par warto dzisiaj sprzedawać
Na potwierdzenie Twoich słów AUD/USD. Kolejne wsparcie dosyć blisko ( ok.70p ) po drodze 200SMA, ale myślę że może być dobre S. Ja przeważnie gram równocześnie trzy pary, bonusowo wejdę dzisiaj w wyczekane EUR/AUD, więc AUD/USD już odpada ale może ktoś skorzysta....

Guma33
Stały bywalec
Stały bywalec

H1

A tak poza systemem....... SP testuj ten system na H1 i chwal się, bo mój pracodawca zaczyna mi coraz częściej weekendy w środku tygodnia fundować, więc czasu na grę przybywa :):)

Awatar użytkownika
darko39
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: darko39 »

U mnie na demo podobnie tylko CJ w południe mi na BE zjadłó ,bo zbyt wcześnie przesunięte,reszta jak u Gumy 33,teraz chciałem na realu mikro zagrać w CJ :wink: a może EJ?na CJ sma200 w zasięgu :(

Guma33
Stały bywalec
Stały bywalec

EUR BBP

I tak dla celów szkoleniowych przed snem EUR GBP. Cena zdecydowanie pokonała wsparcie z dziennego i tygodniowego, dwa dni temu otworzyła się pod 10SMA, ale wtedy było to tuz przed tym wsparciem, wiec wejście nie było by zgodne z systemem. Gra zdecydowanie z trendem, kolejne wsparcie daleko daleko......... obserwujemy i uczymy się :)

Awatar użytkownika
San Pellegrino
Gaduła
Gaduła

Pipsy na Marku szkoda, że demo.....
Obrazek
picture hosting

Awatar użytkownika
San Pellegrino
Gaduła
Gaduła

AUD/CHF ok 25/30 pipsów z wczoraj, mamy na horyzoncie 200SMA o której wspominał miniek być może zrealizuję przy niej zysk

ODPOWIEDZ