"Nocny Marek dziurnal" by San Pellegrino

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
darko39
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: darko39 »

Witaj SP mój pierwszy ruch na realu , czy twoim zdaniem już można zabezpieczyć BE?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
darko39
Gaduła
Gaduła

a tak jeszcze zdemo leci :wink:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
San Pellegrino
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: San Pellegrino »

Można nawet trzeba :) ustaw BE+10 i daj mu odpocząć, można zostawić pozycję przez weekend. Ja swoje zostawię wszystkie jeżeli geepy nie dobije dzisiaj do TP.
Real to zupełnie inna gra, wybieraj trady selektywnie i bądź wobec nich na maksa krytyczny, cierpliwość jest nudna ale opłacalna:wink:
Jak noga kolego? szprycha od kolażówki już w użyciu czy jeszcze nie??? :mrgreen:
Jestem noobem i jeszcze długo pozostanę

http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=19783 system do dziennika Nocny Marek Dziurnal

Awatar użytkownika
darko39
Gaduła
Gaduła

:D zaczyna skakać na jedej a sztuczną podpierać i czekam kiedy dojadą te 2 ładniejsze :P A i z kablem jakoś mi się udało szkoda że źle dla ciebie :? Na dzisiaj będę tylko obserwował to wejście bo piątek róznie bywa itp,nie wiem czy zostawię na weekend nie mam doświadczenia w tego typu decyzjach.Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
San Pellegrino
Gaduła
Gaduła

Nie źle, każda porażka to sukces jeżeli jesteśmy w stanie z niej wyciągnąć jakąś lekcję. Dla mnie na razie demo dopóki nie zrobię trzech solidnych miesięcy na plus. Mam cholerny problem z dyscypliną, na realnym koncie. Wszystkich pouczam, a sam siebie do porządku doprowadzić nie mogę. Mam w ręku dwa potencjalnie dobre systemy, które mogą sporo ugrać ale nawet najlepszy system bez dyscypliny i profesjonalnego podejścia do handlu jest bezużyteczny.
Najwięcej problemów stwarzamy sobie sami, nie rynek czy broker.

http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=19783 system do dziennika Nocny Marek Dziurnal

Awatar użytkownika
darko39
Gaduła
Gaduła

San Pellegrino pisze: Najwięcej problemów stwarzamy sobie sami, nie rynek czy broker.
:564: :clap: :clap: :clap: nic dodać ,nic ująć

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

San Pellegrino pisze:można zostawić pozycję przez weekend
Przypominam ,że podczas weekendów broker nie uznaje poziomów SL i TP .
Nawet jak zabezpieczysz pozycję na BE to jak będzie luka np 50 pips od Twojego poziomu wejścia w pozycję to broker zamknie Ci transakcję na -50 pips.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
San Pellegrino
Gaduła
Gaduła

Nie namawiam oczywiście ale biorąc pod uwagę ostatnie deklaracje BOJ o drukowaniu Jena musieliby naprawdę chlapnąć coś grubszego, żeby znaleźć się pod wodą 50 pips. Rajd na dobrą sprawę dopiero się zaczął, te spadki to była korekta, takie jest moje zdanie. Czas na drugą nogę :wink:

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

San Pellegrino pisze:Nie namawiam oczywiście ale biorąc pod uwagę ostatnie deklaracje BOJ o drukowaniu Jena musieliby naprawdę chlapnąć coś grubszego, żeby znaleźć się pod wodą 50 pips. Rajd na dobrą sprawę dopiero się zaczął, te spadki to była korekta, takie jest moje zdanie. Czas na drugą nogę Wink
Na forexie nic nie jest pewne ,a w ten sposób można niepotrzebnie stracić ,dlatego ostrzegam .

Awatar użytkownika
San Pellegrino
Gaduła
Gaduła

Masz rację I chwała ci za to Cadermo niech ci Pan Bóg w pipsach wynagrodzi :wink:

ODPOWIEDZ