Złoty graal
Z piątku i z dzisiaj. Dziś teściowa odwiedza ,więc spadam z rynku
Wejścia za pomocą systemu opartego na LT mojego autorstwa w wersji scalp,którego nadal testuje jako dodatek
Mogę tylko dodać ,że chodzi mi o zmniejszenie czasu pracy jak tylko się da (standardowo 8-16 ,ale w tej opcji często kończę wcześniej,jeśli osiągnę 2 trafne wejścia ). Zwiększyłem TP do 20 ,bo statystycznie lepiej na tym wychodzę ,ale 30 już nie wcisnę na tym interwale (m1-m5 dla scalpingu).
Pozdrawiam

Wejścia za pomocą systemu opartego na LT mojego autorstwa w wersji scalp,którego nadal testuje jako dodatek

Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
...dziś (narazie) jedno wejście skromne 16p, miałem dylemat bo musiałem wyjść z domu, czy zamykać czy zostawić, wybrałem pierwszą opcję i nie żałuję , jest jak jest 16p też nie jest zle 
p.s Cadermo o Twoim "cudownym" systemie już słyszę któryś raz z kolei , albo pochwal się co to jest albo przestań o tym pisać, bo zaczyna się to robić trochę niesmaczne
Bez obrazy

p.s Cadermo o Twoim "cudownym" systemie już słyszę któryś raz z kolei , albo pochwal się co to jest albo przestań o tym pisać, bo zaczyna się to robić trochę niesmaczne
Bez obrazy

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
W tym temacie nie mówiłem ,a Midas prosił ,żeby wytłumaczyć chociaż co jest decyzją ,dlatego napisałemmandrejk pisze:p.s Cadermo o Twoim "cudownym" systemie już słyszę któryś raz z kolei , albo pochwal się co to jest albo przestań o tym pisać, bo zaczyna się to robić trochę niesmaczne
Bez obrazy Cool