Złoty graal

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Midas »

No właśnie chciałem dolecieć te 20 pipsów do pierwszego lepszego SR'a (jakiś tam dołek z ostatnich 10 dni marca) ale jak widać nie dałoby rady i trafiło by mi w SL, czyli dobrze, że zamknąłem na 0.

Ja to chyba dzisiaj już nie będę grał, jakoś mi się to nie podoba wszystko. Gdybym się nie przestraszył tego pinbara na m15 na ejku to bym ugrał 20 pipsów w shorcie, ale trudno. Ogólnie dzień na +4,5 pipsa. Znów jestem około 0 jeśli chodzi o wynik dzienny. Tak czy inaczej jestem zadowolony, że już nie spada w dół jakoś specjalnie.

A swoją drogą ładne trade'y Mandrejk, gratulacje :)

Pozdrawiam, Midas

A swoją drogą to jak wygląda gra jutro/pojutrze? Bo ja to się nie orientuję, bo mam wolne od dzisiaj w szkole :P

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

Midas pisze:A swoją drogą to jak wygląda gra jutro/pojutrze? Bo ja to się nie orientuję, bo mam wolne od dzisiaj w szkole
http://pl.forexpros.com/economic-calendar/
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Jak u was Panowie? Dzień piękny ,ale coś pechowo wyszło :wink:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Cadermo pisze: Dzień piękny ,ale coś pechowo wyszło
Za skalp się Wziąłeś ? :)
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Cadermo

Testuję póki co. Scalp jest lepszy dla mojego MM i dlatego .Chcę sprawdzić na drugim koncie ,czy jest sens się przestawić :wink:

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Cadermo pisze:Testuję póki co. Scalp jest lepszy dla mojego MM i dlatego .Chcę sprawdzić na drugim koncie ,czy jest sens się przestawić :wink:
Z tego co pamiętam to bardzo dobrze Ci szło na LT więc jest sens się przestawiać?
Kiedyś też zacząłem kombinować i wziąłem się za SD ale szybko wróciłem do podstaw czyli tego czego się nauczyłem wcześniej i dalej się uczę tej metody chcę dopracować ją do "perfekcji" ale bardziej jeszcze muszę pracować nad swoją psychiką :)

Cadermo

Nadal używam LT ,nawet w scalpie :D Poprosu mniejsze ,ale częstsze profity bardziej mnie interesują niż jeden duży :) Pozdrawiam

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Cadermo pisze:Nadal używam LT ,nawet w scalpie :D Poprosu mniejsze ,ale częstsze profity bardziej mnie interesują niż jeden duży :) Pozdrawiam
no chyba ,że tak :D

Cadermo

Mam nadzieję ,że Midas mnie nie zabiję i nie będzie się gniewał jeśli co jakiś czas wrzucę screeny z testów scalpu,prawda? :mrgreen: Jeśli nie chcesz to zrozumiem ,więc wal śmiało jak coś :wink:

Dodaję dodatkowy screen z wczoraj jeszcze .
I drugi screen z dzisiaj ,na dziś koniec . Są święta więc czas się za nie zabrać :mrgreen:

Pozdrawiam i życzę miłych świąt !

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

no to i ja jaszcze coś zapodam, na dziś u mnie też starczy, chociaż ejka mogłem przytrzymać , tylko 16p, ale nie narzekam jest jak jest ,ważne ,że na plus.

pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt

ODPOWIEDZ