rabit pisze:dodatkowo wczesniej w innym temacie pisales ze pieniadze na gre w realu pozyskales przez zaciagniecie kredytu
Nigdy tak nie mówiłem ,bo nie jest to prawdą . Pieniądze na start miałem ze źródeł innego typu i nie ważne jakich

Nawet nie miałem wtedy zdolności kredytowej. Więc nie wiem skąd ten pomysł ,który jest największa głupotą na świecie.
rabit pisze: to oznacza ze posiadasz do tego zajecia talent
Nie posiadam żadnego talentu

Nie obiecywałem sobie złotych gór i wiem ,że tu też się traci . Najgorzej jest zejść na ziemię ,kiedy obiecywano same zyski ,a nagle się okazuje ,że tu można też stracić .To chyba największa bolączka początkujących.
rabit pisze:pogoni za szybkim wzbogaceniem sie ?
Nadal realizuję swój plan działania ,które ma taki cel. Jednakże idę inną drogą niż większość tego forum ,bynajmniej tak mi się wydaję.Bo czytając to forum przez kilka miesięcy nie trafiłem na osoby ,które robią to w podobny sposób.
rabit pisze:bez sensu jest otwieranie real zanim nie stworzymy sobie strategii i nie nauczymy sie jej stosowac i trzymac sie zasad
Zgadza się . System stosuję ten sam ,ale na różnych interwałach ,już to o tym pisałem. Teraz np. dodatkowo testuję sobie LT na scalpingu ,bo lepiej pasuje do mojego mm niż dłuższe trejdy. Co do trzymania zasad to na demo na pewno się tego nie nauczysz. Albo gramy jak prawdziwi trejderzy i podejmujemy ryzyko i zarabiamy prawdziwe pieniądze ,albo jesteśmy pseudo trejderami na demo.Linie Trendu od zawsze i na zawsze.
Pozdrawiam i życzę miłych ,spokojnych świąt.