rabit pisze:Napisales tam cos w stylu ze nie popierasz brania kredytu na gre na fx ale sam tak zrobiles i nie zalujesz .
Potwierdzam.
Cadermo jest książkowym przykładem forumowego spamera, nie znaczy to ze zawsze pisze bez sensu ale zawsze stara sie zabrać głos w dyskusji, próbuje w jakiś sposób zabłysnąc wypowiedzią z różnym efektem. Wynika to głównie z anonimowości i mozliwości kreowania takiej osoby jaka ma sie ochote być. Często u tego typu userów mozna zauwazyć niezgodnośc pogladów które poniekąd nieświadomie sa wygłaszane na podstawie stanu psychicznego a prościej chumoru w danym dniu.
Przykład z tego wątku:
Cadermo pisze:A ja powiem jedno : Nawet nie chciałem czytać dalej tego wątku ,bo jest mi niedobrze i chcę mi się wymiotować czytając po raz setny temat o tym :
czy da się zarabiać na fx?
czy demo i real to to samo ?
Czy jeśli zarabiałem na demo to będę zarabiać na realu ?
Czy z forexu da się żyć ,czyli regularnie zarabiać?
Po czym na kolejne 23 posty napisane przez 7 userów 5 nalezy własnie do
Cadermo.
Cadermo nie neguje twojej wiedzy odnosnie FX (duzo wniosłeś do tego forum) i nie napisałem tego aby Cie zaatakowac ale musisz miec na uwadze ze postepując w ten sposób z czasem mozesz doprowadzić do sytuacji ze "starsi" uzytkownicy przestaną się liczyc z twoim zdaniem i dyskusja traci sens, a chyba jesteś tu po to aby dyskutowac.
Przepraszam za OT

Olej wszystko! Gap się w wykres aż zrozumiesz po co się na niego tyle gapiłeś.