FXsalt , www.fxsalt.com
-
- Uczestnik
Witam wszystkich
Założyłem konto na FxSalt, niecałe 24 h to zajelo. Mam dwa pytania co do zasad działania brokera. Założyłem konto PLN (min wpłata 100 USD czyli ok 300 PLN). Dzisiaj mam zamiar zrobic pierwszy przelew na ok. 500 PLN. I teraz pytanie:
Czy moge grac na mikrolotach na koncie pln? (pojawialy sie takie informacje, ze nie da rady)
Czy przelew robie na normalnych zasadach do BZ WBK (tzn przelew krajowy i w tytule moj numer identyfikacyjny)?
Czy na real acc mam srebro i zloto, bo w demo ich nie widze?
Sorry za donkowe pytania ale jestem poczatkujacy.
Dzieki z gory za pomoc.
Założyłem konto na FxSalt, niecałe 24 h to zajelo. Mam dwa pytania co do zasad działania brokera. Założyłem konto PLN (min wpłata 100 USD czyli ok 300 PLN). Dzisiaj mam zamiar zrobic pierwszy przelew na ok. 500 PLN. I teraz pytanie:
Czy moge grac na mikrolotach na koncie pln? (pojawialy sie takie informacje, ze nie da rady)
Czy przelew robie na normalnych zasadach do BZ WBK (tzn przelew krajowy i w tytule moj numer identyfikacyjny)?
Dzieki z gory za pomoc.
Co do konta PLN nie odpowiem bo nie wiem.ZnowuWtopa pisze:Witam wszystkich
Dzieki z gory za pomoc.
Przelew robisz krajowy do BZWBK. Pieniadze powinny byc w ciagu dwoch dni na depo.
Tak w tytule robisz numer identyfikacyjny. Instrukcje do robienia przelewu masz w formulce na Twoim koncie klienta.
Na real koncie niestety nie ma srebra i zlota w formie FX, sa tylko futuresy, ktore chyba nawet nie dzialaja.
Powodzenia.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
-
- Uczestnik
Surowce są dostępne na koncie real.ZnowuWtopa pisze:A jesteś absolutnie pewien, że tej surówki nie ma i nie będzie? Na stronce pisza, że jest. Wysłałem zapytanie do supportu. Gdyby jednak okazało się, ze nie ma surowki i mikrolotów, sadzisz, że lepiej zaczać na Admiral Markets?
Odnośnie microlotów na koncie w PLN to musiałbyś zadzwonić do supportu i sie zapytać.
Camel4 jakie surowce? Zloto? Napewno nie ma. Mam konto real i nie dziala.
A tak przy okazji to jaki FXSalt do k...y nedzy uzywa czas bo jest 12 po 24 czasu GMT a ani D1 sie nie zamknela i tak samo H4.
Cos zaczynaja w kulki nawet ze swieczkami leciec.
A tak przy okazji to jaki FXSalt do k...y nedzy uzywa czas bo jest 12 po 24 czasu GMT a ani D1 sie nie zamknela i tak samo H4.
Cos zaczynaja w kulki nawet ze swieczkami leciec.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
-
- Uczestnik
Ok, racja z tymi mikrolotami w PLN. Jestem na real od dwoch dni. Jesli chodzi o surowce to jest złoto i srebro i to sa chyba kontrakty, z tego co widzialem to na koniec kwietnia i maja. Bardzo drogie instrumenty. Mam dzwignie 500 i zeby kupic 0,1 lota trzeba wylozyc 2500 usd jesli dobrze to rozumiem. Ogolnie po tych dwoch dniach musze przyznac ze nie mam wiekszych zastrzezen.