FXsalt , www.fxsalt.com

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
jamesfisher
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jamesfisher »

connor pisze:dzieki za odpowiedz james,mam pytanie odnosnie tych platform na ktorych grasz,jakie sumy tam wplaciles.jakimi lotami przewaznie grasz naraz,tzn jaki kapital inwestujesz jednorazowo(chodzi o % tego co masz w sumie) i jakie stosujeszs dziwgnie i taktyki?Bylbym wdzieczny za Twoje doswiadczenia.
dźwignie od 1:200 do 1:500
pozycje od 0,01 do 1,00 lota
kapitał: na te pytanie nie odpowiem
taktyki: proponuję dział "Systemy i strategie"

Awatar użytkownika
sp2ews
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: sp2ews »

FxSalt to szajs... Drugi już raz coś takiego zrobili..
Trzeciego już nie będzie :evil:

Pomijam wieszanie się platformy wczoraj lub przedwczoraj, kiedy nie mogłem ustawić SL bo wyskakiwał jakiś durny komunikat w stylu "zlecenie nie może zostać zrealizowane" czy coś. Dopiero restart pomógł.
Mam w dupie takiego brokera.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

tluszczofil
Stały bywalec
Stały bywalec

tadawul mial to samo wiec to nie wina fxsalt :)

Nieprzeczytany post autor: tluszczofil »

zauwaz ze tu jest to samo :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
sp2ews
Gaduła
Gaduła

am albo ducas jakos tego nie mial. poprzednio jak zamieszczalem taka historie tez nie. pozniej kto inny pokazal podobna sytuacje. Wczoraj popatrzylem uwazniej i znalazlem jeszcze jeden przyklad,ale juz nawet nie chce ni sie go zamieszczac,
fxsalt daje dupy. pograj sobie jakis czas, stracisz to pogadamy.

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

sp2ews pisze:Pomijam wieszanie się platformy wczoraj lub przedwczoraj, kiedy nie mogłem ustawić SL bo wyskakiwał jakiś durny komunikat w stylu "zlecenie nie może zostać zrealizowane" czy coś
Dlatego piszę zawsze że trzeba ustawić zlecenie SL,TP zanim wyślemy zlecenie na rynek..
Takie sytuacje jakie opisałeś miałem też u innych brokerów MT 4,jeżeli nałoży się na to ostry ruch to macie.....po depozycie....
:!:

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

sp2ews pisze:am albo ducas jakos tego nie mial. poprzednio jak zamieszczalem taka historie tez nie. pozniej kto inny pokazal podobna sytuacje.
W Dukascopy zdarzyło się to bodajże tylko raz, w AM widziałem kilka razy ;). U innych brokerów też się to zdarza. To tylko bad-tick. Jeśli na tym ucierpiałeś to przysługuje Ci prawo do reklamacji - zawsze. Przeważnie brokerzy przyznają się do winy i zwracają środki, a czasem nawet dają rekompensatę.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
sp2ews
Gaduła
Gaduła

Spoko, gdyby to było konto real dawno już bym pisał do broka,
testuję brokerów na demówkach, żeby wybrać najlepszego i jak do tej pory chyba tylko dukas właśnie mnie zadowala. mt4 w ogóle jako platforma już jakiś czas działa mi na nerwy a w połączeniu z byle jakim brokerem to już szkoda gadać.

Awatar użytkownika
Vilde
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Vilde »

wiecie może czemu dzisiaj taka nędza ze spreadem na parach z jpy i cad? Przez cały dzień mam średnio 1 lub 2 pipsy więcej niż zwykle

Camel4
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Camel4 »

Vilde pisze:wiecie może czemu dzisiaj taka nędza ze spreadem na parach z jpy i cad? Przez cały dzień mam średnio 1 lub 2 pipsy więcej niż zwykle
Jak patrze w kalendarz, to Chiny mają dzisiaj, jutro i pojutrze wolne.
Wydaje mi się (ale nie jestem pewny) że oni robią konkretny obrót na jpy i ich brak może być powodem wyższego spreadu.

Tak czy siak, wyższy spread niż normalnie to efekt mniejszej płynności na rynku.

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

Myslalem ze cos zle zrobilem, ale jednak mam problem z konfiguracja albo ogolnie odpaleniem wersji Windows Mobile FXSalt. Zrobil to ktos? Czy dziala Wam? U mnie nie odpala zadnego servera oprocz demo MetaQuotes.
Probowalem wpisac recznie server FXSalt ale dalej nic.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

ODPOWIEDZ