Na parach z AUD dziś sporo opcji wygasa.* Euro-dollar; $1.3390, $1.3400
* Dollar-yen; Y82.00, Y82.30, Y83.10, Y84.00
* Cable; $1.5850
* Aussie; $1.0410, $1.0425, $1.0485, $1.0525
* Euro-Aussie; A$1.2770, A$1.2825
* Aussie-Swiss; Chf0.9400
* Aussie-yen; Exotic Y86.65 digital
Trolololowanie rynku.
A mogę zapytać dlaczego siedzisz na AM standard?Stforex pisze:$9,60 dla jednego lota to niecały 1 pips. Zgadza się? Tyle że prowizja nie ma wpływu na realizację zlecenia na poziomach stop/limit w przeciwieństwie do spread'u.
Muszę to jeszcze porównać z kontem pro u Admirali, bo już mnie drażnią te cuda na standardzie
Sky is the limit
Witaj Mryko. Siedzę na standardzie, ponieważ zostało mi takie rozwiązanie polecone na początku mojej przygody z FX i nie dostrzegałem potrzeby zmiany. Wydaje mi się, że im bardziej idę do przodu ze swoją grą, tym bardziej zaczynam dostrzegać mankamenty takiego rozwiązania.
Poza tym, teraz gram na malutkich kwotach i testuję możliwości strategii, którą gram. Przykładowo, moje najnowsze depo to 100 zł. Zatem na pro nie mam się co pchać. Jak zrobię miesiąc-dwa profitu, to zwiększę zaangażowanie. U Dukasa pierwsze depo to $100. Wydaje się w sam raz na drugi etap testowania
.
Poza tym, teraz gram na malutkich kwotach i testuję możliwości strategii, którą gram. Przykładowo, moje najnowsze depo to 100 zł. Zatem na pro nie mam się co pchać. Jak zrobię miesiąc-dwa profitu, to zwiększę zaangażowanie. U Dukasa pierwsze depo to $100. Wydaje się w sam raz na drugi etap testowania