FxPro (ECN) - wątek II
Witam po tygodniowej przerwie
.
Procesora nie jestem w stanie określić ale na starszym laptopie mi chodził.

Uruchomiony program używa ok. 100-150 MB pamięci RAM (potrzebny zapas), wymaga zainstalowanego .NET Framework 4 i pracuje na każdym rodzaju systemu operacyjnego, który go ma.ziomekz pisze:Jakie są Wymagania systemowe lub chociaż minimalne wymagania systemowe aby uruchomić platformę cTrader (FxPro ECN) ?
Procesora nie jestem w stanie określić ale na starszym laptopie mi chodził.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
-
- Uczestnik
witam. mam konto na fxpro od jakiegoś czasu, ale dawno tam nie zaglądałem i je zablokowali! mógłbyś mi przesłać informacje jak odblokować konto ?
podam maila
misiek.szew@gmail.com
podam maila
misiek.szew@gmail.com
Witaj,mateusz21-86 pisze:witam. mam konto na fxpro od jakiegoś czasu, ale dawno tam nie zaglądałem i je zablokowali! mógłbyś mi przesłać informacje jak odblokować konto ?
podam maila
misiek.szew@gmail.com
Podesłałem link do opisu co i jak na maila.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Nigdy nie porównywałem tego czy jest identyczny co do 0.1 jednak na pewno na bardzo zbliżonym poziomie. Na EUR/USD waha się od 0 do 1.5 pips i faktycznie najczęściej oscyluje wokół 1.0. Nie jest to mało jednak prowizja brokera jest korzystna, a jeśli wyrabia się odpowiednio duży obrót to otrzymujemy spory rabat i ostatecznie koszty są bardzo konkurencyjne.Czy na platformie cTrader - real jest taki sam spread jak na demo? Na EURUSD widzę, że spread powyżej 1 pipki.
Wiem, że broker wciąż stara się o pozyskanie nowych dostarczycieli płynności, co powinno zaowocować w przyszłości redukcją spreadu.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
- Uczestnik
raposo pisze:Witaj,mateusz21-86 pisze:witam. mam konto na fxpro od jakiegoś czasu, ale dawno tam nie zaglądałem i je zablokowali! mógłbyś mi przesłać informacje jak odblokować konto ?
podam maila
misiek.szew@gmail.com
Podesłałem link do opisu co i jak na maila.
mógłbyś wysłać mi jeszcze raz co i jak na maila bo nic wtedy nie doszło

Teraz wysłałem prywatną wiadomością na forum więc doszło na 100%.mateusz21-86 pisze:mógłbyś wysłać mi jeszcze raz co i jak na maila bo nic wtedy nie doszło a nie wiem jak odblokować to konto .mail jest prawidłowy
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
- Bywalec
Darowizną to nie jest i ja traktowałbym to jako rabat prowizji, czyli po prostu jakbyś ponosił mniejsze koszty w stosunku do brokera. Jest na to spokojnie czas by się dowiedzieć u jakiegoś doradcy podatkowego na 100% ponieważ rabaty są bonifikaty są dopiero od tego roku więć rozliczamy je w przyszłym.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu