Tak z ciekawości, jak bilans? Wrzucisz jakieś zestawienie tych 12 opcji zawartych do tej pory?
napisalem jakos przed weekendem o tymStforex pisze:Tak z ciekawości, jak bilans? Wrzucisz jakieś zestawienie tych 12 opcji zawartych do tej pory?
daromanchester pisze:Zapomniałem że mam aplikacje na telefonie pod IGindex a nie mam pod IGMarkets.
No i nerwowo dzisiaj poszukiwałem dostępu do kompa z netem po ludziach zamiast cieszyć się wypadem do pubu ze znajomymi.
czyli jednak dalo radedaromanchester pisze:I na moje nieszczęście będąc poza domem postanowiłem sprawdzić czy na aplikacje z IG Index mogę się zalogować na konto z IG Markets.
No i okazało się że można co mnie kosztowało około 75 pkt bo zamknąłem na "próbę" pozycję która dzisiaj ładnie poszybowała
Stforex pisze:Ja czytam.
dziekidaromanchester pisze:Ja też czytam
To raczej zaleta tego dziennikabo patrzac po ilosci odwiedzin to temat "tomeczek wychodziz dlugow" osiagnal 3 razy wiecej wejsc przez weekend niz ten temat przez 3 tygodnie hehe
Tak. To jest problem psychiki w każdym systemie. Człowiek zaczyna się czuć pewniej i zaczyna kombinować. Jeśli masz zasady zajmowania pozycji (wystawiania opcji), to polecam je spisać i często/gęsto kontrolować.tak mniej wiecej od piatku tydzien temu
mam nadzieje ze niedlugo sie z tym ogarne i tez wiecej opcji zacznie sie tutaj pojawiac
zobaczymyStforex pisze:Bardzo sympatyczna opcja. Tylko czasu bardzo mało... Sad