boze moj boze
zawsze uwazalem ze na tym forum przesiaduja bardzo inteligentni ludzie...
ale naprawde sa takie dni kiedy watpie w poziom uzytkownikow tego forum i dzisiejszy dzien jest idealnym tego przykladem...
Ink. pisze:nash 1000% przy tym lewarze nie jest realne, koniec kropka, niby trejderzy pownni zanć sie na matematyce a tu taki zonk Wink
Ink. pisze: Powtórzę jeszcze raz, przy dostępnej dźwigni, i zakresie ruchów nie było możliwe wyciągnąć 1000%
Nie da sie, wracać do szkoły uczyć sie matematyki ;p
250 pip zakres ruchu, załóżmy że gość wykorzysta cały dostępny zakres ruchu i co 10 pip będzie zwiększał pozycje aby wykorzystać max lota co nam daje
25 okresów po 6 % przyrost każdy kolejny okres daje max................... 430 %
forexsowicz91 pisze:1000% w dzień, tak jak piszesz jest możliwe, ale to musi być odpowiednio duży ruch ceny. A dziś takiego nie było.
ludzie ogarnijcie sie

najpierw milion postow tych, ktorzy uwazaja ze mozna zawrzec 50 transakcji przez caly konkurs, a teraz jeszcze genialni matematycy i ich wyliczenia
ponizej wykres ZLOTA
na szybko akurat ten wykres bo na pierwszy rzut oka ZLOTO mialo dzis najwieksze wahania:
ruch nr 1: 450p
gramy 2 loty
zysk: 2776 zl
kapital: 12776 zl
ruch nr 2: 1320p
gramy 2,5 lota
zysk: 10190 zl
kapital: 22966 zl
ruch nr 3: 2780p
gramy 4 loty
zysk: 34333 zl
kapital: 57299 zl
ruch nr 4: 580p
gramy 11 lotow
zysk: 19685 zl
kapital: 76974 zl
- od kazdego zakresu odjalem spread 80p (chociaz w ciagu dnia jest duzo mniejszy..chyba 25p...odjalem za kazdym razem wiecej zeby nie bylo zaraz marudzenia)
- nie ma zadnego dodawania pozycji w czasie najdluzszego ruchu (nr 3) czyli od 10:45 do 14:47....a w ciagu tych 4h mozna bylo dodac tyle PLN ze maaaasaaakraaaaa
- w waszych genialnych obliczeniach chyba mowicie ze "nie da sie 1000% przez caly dzien" czyli 24h, a ja policzylem od 0:00 do 16:00...bo o 16:00 chyba sa publikowane wyniki
w mega uproszczeniu, patrzac tylko na GOLD i z pominieciem dodawania pozycji w najwiekszym ruchu nr 3 wychodzi okolo 670%
czyli podsumowujac 1000% bylo dzis jak najbardziej mozliwe
jakby sie w to zaglebic, wziac pod uwage kazdy pojedynczy ruch, inne instrumenty i przesledzic dokladnie zakresy to by moze i nawet 1500-3000% by sie uzbieralo...
=======================================================================================
Ink. pisze:ja sie założę Smile
Ink. pisze:a ty tu wyskakujesz z jakimiś 50 zł, przestań przyjacielu marnować mój czas,
na te wyliczenia, robienie screena i pisanie posta zmarnowalem 20 minut mojego zycia
skoro 50zl to dla ciebie marnowanie czasu to mozesz mi wyslac np 5.000zl
numer konta wysle ci na PW jak chcesz
a jako podsumowanie tego wszystkiego kolejny cytat:
Ink. pisze: Boże widzisz i nie grzmisz n
tyle ode mnie
pozdrawiam

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.