Brak argumentów ?lekarz2 pisze:Zresztą spadam dzieciaki. Uczcie się pogadamy za parę lat. Pozdro

zresztą samo XTB przyznało że tą błąd a ten dalej polemizuje

Brak argumentów ?lekarz2 pisze:Zresztą spadam dzieciaki. Uczcie się pogadamy za parę lat. Pozdro
Dokładnie tak jak pisze Ink.Ink. pisze:Powtórzę jeszcze raz, przy dostępnej dźwigni, i zakresie ruchów nie było możliwe wyciągnąć 1000%
Prosta matematyka
1000% w dzień, tak jak piszesz jest możliwe, ale to musi być odpowiednio duży ruch ceny. A dziś takiego nie było. Może jutro kto wielekarz2 pisze:Jest możliwe nawet i dużo więcej
Tak, będę cie ścigał za parę złoty których i tak nie potrzebuje, a ty tu wyskakujesz z jakimiś 50 zł, przestań przyjacielu marnować mój czas, to co miało zostać ustalone zostało już ustalone, skoro nie potrafisz udowodnić swojego stanowiska znaczy że racji nie maszlekarz2 pisze:Jak już się zdecydujesz grać jak prawdziwy mężczyzna za gotóweczkę to czekam na info na prv;)
Stąpam twardo po Ziemi. Jeszcze raz Wam mówię że da radę. Forex-em zajmuję się już od paru lat w tym czasie napisałem kilkadziesiąt strategii i kilkaset innych przetestowałem. Myślę chłopaki że wiele moglibyście się odemnie nauczyć.forexsowicz91 pisze:lekarz2
zejdź na ziemię i proszę nie spamuj już w tym temacie