Tylko nie szukaj tej 'formacji' w książkach na temat analizy technicznej........Trupe pisze:Co to jest lampa ?
Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Zawsze można napisać nową książkę, uwzględniającą Lampę Cuganaraposo pisze:Tylko nie szukaj tej 'formacji' w książkach na temat analizy technicznej........Trupe pisze:Co to jest lampa ?
Świece japońskie: http://forex-nawigator.biz/forum/swiece ... ml#p527248
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
Witam wszystkich bardzo serdecznie! Kolejny jeleń marzący o milionach zarobionych na siedzeniu przed szklanym ekranem zgłasza się na pokładzie Nawigatora. 
Czy istnieje możliwość cofnięcia wykresu w programie M4 do określonej daty, np. do 20.07.2007 godz. 20.07, bez konieczności żmudnego przesuwania wykresu? Czy można zakotwiczyć wybrany odcinek wykresu w taki sposób, żeby wyświetlał w centrum ekranu ten sam okres niezależnie od ustawienia TF? Mam na myśli to, że cofanie wykresu na M1 w poszukiwaniu jakiejś kilkuminutowej formacji świec do odległej daty jest co najmniej pracochłonne.
Pytanie z innej beczki: co takiego wydarzyło się ze złotem 29 lutego, że w ciągu kilku godzin cena spadła o 9000 pipsów (jeśli dobrze policzyłem)?
Czy istnieje możliwość cofnięcia wykresu w programie M4 do określonej daty, np. do 20.07.2007 godz. 20.07, bez konieczności żmudnego przesuwania wykresu? Czy można zakotwiczyć wybrany odcinek wykresu w taki sposób, żeby wyświetlał w centrum ekranu ten sam okres niezależnie od ustawienia TF? Mam na myśli to, że cofanie wykresu na M1 w poszukiwaniu jakiejś kilkuminutowej formacji świec do odległej daty jest co najmniej pracochłonne.
Pytanie z innej beczki: co takiego wydarzyło się ze złotem 29 lutego, że w ciągu kilku godzin cena spadła o 9000 pipsów (jeśli dobrze policzyłem)?
Aktywny wykresSinner pisze:Czy istnieje możliwość cofnięcia wykresu w programie M4 do określonej daty, np. do 20.07.2007 godz. 20.07, bez konieczności żmudnego przesuwania wykresu?
Będzie ciężko o tak dalekie dane historyczne na MT4 na TF M1.Sinner pisze: Mam na myśli to, że cofanie wykresu na M1 w poszukiwaniu jakiejś kilkuminutowej formacji świec do odległej daty jest co najmniej pracochłonne.
O jakiej parze walutowej/instrumencie piszesz?Pytanie z innej beczki: co takiego wydarzyło się ze złotem 29 lutego, że w ciągu kilku godzin cena spadła o 9000 pipsów (jeśli dobrze policzyłem)?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
forexsowicz91
- Pasjonat

forexsowicz91 pisze:Pewnie pisze o złocieraposo pisze:Cytat:
O jakiej parze walutowej/instrumencie piszesz?
- Przemówienie szefa FED.
- Koniec miesiąca + data wygasania kontraktów.
-
forexsowicz91
- Pasjonat