Lipa, okienko obcięte u dołu, nie wiadomo co tam jest pewnie jakieś przyciski.
Jak by były jakieś przyciski to by nie było obcięte

Zważywszy na wczorajszą godzinę nie chciało mi się już tego ustawiać.
profession pisze:Tylko niestety już dawno temu ktoś wpadł na ten pomysł. I powstało wiele EA polegających na badaniu losowych wejść.
Tak wiem, np. ja wpadłem i już dawno temu testowałem na takie EA
profession pisze:Naprawdę - pobierz takie EA z sieci i zrób test a potem porównaj go z Twoimi wynikami ze stronki. Nie ma szans by to działało. Dlatego ostrzegam kolegów by się tym broń boże nie kierować. Ale dzięki za pracę.
Nie muszę nic pobierać, sam sobie napisałem.
Dlaczego by nie było szans, żeby to działało, skoro to są wyniki EA?
ponadto profit factor jest tu obcięty do 2 miejsc po przecinku, jest to średnia jakiegoś średniego rozkładu, i jest to za rok 2011, więc nie wiem dlaczego ktoś czymś takim miałby się kierować.
Ponadto modeling 99% wiele tu nie zmieni.
Jaki to ma plus nad EA?
A no taki, że te wyniki są średnim PF, z okresu 14 dni, i tak przez cały rok, taki test ciężko (bez przesady

) zobrazować w EA.
Zresztą niczemu to nie ma służyć, tylko jako ciekawostka, która pokazuje jak byśmy grali danym TP,SL jak by nam szło.
Jeszcze raz dla wyjaśnienia.
Uruchomienie:
Wybieramy TP, SL(TP musi <> SL) i wybieramy guzik "wybierz", trochę czekamy
co otrzymujemy:
wykres profit factor, z ostatnich 14 dni na dany dzień w roku.
Czemu to służy.
A no niczemu, tak sobie to napisałem, bo miałem taki kaprys

Ale pokazuje, że niektóre TP, SL nawet grając losowo kierunek, często utrzymują profit factor powyżej 1, a niektóre bardzo często są zmienne.
Czemu takie brzydkie i wolne.
- A no bo nie znam sie na www
- to nie jest produkt komercyjny i poświęciłem temu (interfacowi) dosłownie 15-20 minut
- wolne jest, bo użyłem google scripts i też się na nich nie znam, nigdy ich nie używałem i znam tylko co przeczytałem wczoraj w pomocy

- raczej nie będzie lepiej, no może troszkę (jak mi się będzie chciało) poprawie bo mnie to też razi