PLUS 5% DZIENNIE - POLECAM

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
babyblue
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: babyblue »

Autor wziął kasę i pojechał na wakacje. Zastanawia mnie tak mała liczba komentarzy od jego klientów. Nikt sie nie denerwuje? Lubicie sponsorować naciągaczy?

Co do samej oferty z 25 obiecanych sygnałów otrzymaliśmy 4 (słownie: cztery). Obiecana skuteczność poniżej której nasz spec nie schodzi to 75-80%, skuteczność w sygnałach 0% (słownie ZERO procent).

Pomijam fakt straty na poszczególnych kontach, tych pożal się boże wejść (na maxa pod prąd, albo na 5minut przed danymi o których autor nie wiedział) to POWINIEN oddać pieniądze za abonament..

Czego oczywiście nie zrobi, bo już dawno nie odpowiada na mail'e (teraz wiecie dlaczego w danych do przelewu nie podał adresu-chroniąc swoją prywatność :lol: ).

No to jak? Robimy liste oszukanych osób i szukamy młodzieńca. Trzeba sprawę rozwiązać :>>> Dawajcie znać na priv.

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

Wielu oszukało już na tym forum, a Wy dalej jak muchy na lep lgnęliście, do kogo teraz macie pretensje? Jak pisało się Wam aby uważać - mieliście to gdzieś - teraz szukacie zadość uczynienia ? Zachowanie tłumu jest tak proste do przewidzenia...

babyblue
Bywalec
Bywalec

Shadi pisze:Wielu oszukało już na tym forum, a Wy dalej jak muchy na lep lgnęliście, do kogo teraz macie pretensje? Jak pisało się Wam aby uważać - mieliście to gdzieś - teraz szukacie zadość uczynienia ? Zachowanie tłumu jest tak proste do przewidzenia...
Do wszystkich moralistów i osób które nie zostały oszukane mówię od razu, spadajcie na drzewo! Sprawa was nie dotyczy więc swoje komentarze wiesz gdzie możesz wsadzić.

Jak napisałem w swoim pierwszym poście mam pretensje tylko do siebie, te pieniądze nie są dla mnie wielką kasą, ale fakt że ktoś zabawia się na mój koszt, obojętny mi nie jest.

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

babyblue pisze:Do wszystkich moralistów i osób które nie zostały oszukane mówię od razu, spadajcie na drzewo! Sprawa was nie dotyczy więc swoje komentarze wiesz gdzie możesz wsadzić.

Jak napisałem w swoim pierwszym poście mam pretensje tylko do siebie, te pieniądze nie są dla mnie wielką kasą, ale fakt że ktoś zabawia się na mój koszt, obojętny mi nie jest.
Razi mnie Twoja nieudolność :(

Może jednak Mack wystąpi w programie : wybacz mi... pytanie tylko czy babyblue przyjmie kwiaty..

Teraz to pozostaje Ci tylko tuptać stópkami i złościć się na wszystko :)

babyblue
Bywalec
Bywalec

Shadi pisze:
babyblue pisze:Do wszystkich moralistów i osób które nie zostały oszukane mówię od razu, spadajcie na drzewo! Sprawa was nie dotyczy więc swoje komentarze wiesz gdzie możesz wsadzić.

Razi mnie Twoja nieudolność :(
Tak sobie myśl dalej :wink:

Zastanawia mnie to, czy kolega który zapłacił za szkolenie (nb. wielokrotność abonamentu :shock: ) też stracił kontakt z naszym expertem..

flogopit
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: flogopit »

Teraz jasne dlaczego mack nie chciał podawać swoich danych adresowych do przelewu :)
Dlaczego "moraliści" zabraniają mówić o naciągaczach ? trzeba o tym mówić ponieważ człowiek uczy się na błędach i również osoby postronne na tym skorzystają.
Czekamy na odzew mack'a.

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Uśmiać się można. Teraz pewnie mack wróci i powie ,że był na pustyni i mu net nie łapał. Ale sygnały sprzedawać będzie dalej :D

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

panowie, to tam jeszcze jakies platne szkolenia byly?
myslalem ze tylko sygnaly za tysiaka miesiecznie.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Przecież nikt nie zabrania ostrzegać, chodzi o to że jak wyszła oferta , to pisano że to wałek, to gromy się posypały. I nie chodzi tu o to że powiedzmy poszła strata, trzeba z tym się liczyć a o to, że nagle brak kontaktu, czy do wyżej wymienionych przelewów brak danych adresowych co powinno włączyć alarm dla kogoś kto korzysta z mózgu cały czas a nie od święta. Pisałem wcześniej na temat tego dziennika że mało ma z tym wspólnego i nie ten dział. chciałbym się mylić i oby autor dal jakieś info. Być może jakieś sprawy osobiste wyskoczyły, kto wie, ale przecież ma do Was kontakt mailowy, więc jak na razie dla mnie to wałek i tyle.

Darwin
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Darwin »

Witam Szanownych kolegów, którzy również jak ja dołączyli do "klubu łatwego Pips'a" prowadzonego przez Mack'a.

Tak jak ja na to patrzę, to sądzę że sytuacja jeszcze nie jest tak tragiczna, nie sądzę żeby gość który miał naprawdę dobre wyniki, miał w zamierzeniu nas oszukać - przecież potencjalnie mógł mieć pewnie z 20 tyś miesięcznie jakby wszystko poszło ok. Póki co, sygnały okazały się tragiczne... i autor pojechał na urlop - lepsze to niż wysyłanie stratnych sygnałów z dwojga złego.

Mam nadzieję że po powrocie napisze wszystkim wyjaśniającego maila i poprze to kilkoma niezłymi sygnałami - ja jeszcze dałbym mu trochę czasu - powiedzmy do końca miesiąca.

Jeśli nie, to faktycznie polecam się zorganizować ( niech abonenci napisza do babyblue ) i nadać sprawom odpowiedni bieg. Akurat znalezienie adresu po numerze konta w banku nie powinno być problemem, nawet jakby je zamknął. A sadze ze Mack wie, że ludzie mu nie odpuszcza od tak tego tysiaka.

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ