7 pips dziennie. -konto real
Cały czas wisi. Bo zlecenie numer 2 weszło z datą 18.03, więc nie łamiąc swoich zasad mogę dziś coś jeszcze ugrać 
Chociaż nie było by dla mnie zaskoczeniem gdybyśmy dziś cały dzień kisili się na obecnych poziomach. Jutro jest więcej danych ze stanów + Bernanke przemawia , więc powinno być ciekawiej.

Chociaż nie było by dla mnie zaskoczeniem gdybyśmy dziś cały dzień kisili się na obecnych poziomach. Jutro jest więcej danych ze stanów + Bernanke przemawia , więc powinno być ciekawiej.
Zlecenie numer 3 - usuwam
Buy cena wejścia 1,3121 SL 1.3101 TP 1.3128 - Fibo 61 rysowane od najwyższej ceny w tygodniu do najniższej. Zlecenie ustawione na +1 pips od fibo
Zlecenie numer 4 - ustawione o 00,00
BUY Cena 1,3231 SL 1,3211 TP 1,3238 - zrealizowane
Zlecenia zrealizowane: 2
Zlecenia nie zrealizowane:1
pips:-1
Na dziś koniec
Od dziś planuję zdobywać pipsy po sesji lodyn / NY. Gdyż ostatnimi czasy nie mogę zrozumieć rynku przez co moje analizy są do du** ;/ A podczas sesji azjatyckiej łatwiej obrać kierunek i ustrzelić te 7 pipek.
Dziś nawet nie próbuję zrozumieć rynku , jedyne co będę robił to siedział na bulwarach i szukał sposobu na dokładniejsze analizy.
Muszę się jeszcze dużo nauczyć....
Buy cena wejścia 1,3121 SL 1.3101 TP 1.3128 - Fibo 61 rysowane od najwyższej ceny w tygodniu do najniższej. Zlecenie ustawione na +1 pips od fibo
Zlecenie numer 4 - ustawione o 00,00
BUY Cena 1,3231 SL 1,3211 TP 1,3238 - zrealizowane
Zlecenia zrealizowane: 2
Zlecenia nie zrealizowane:1
pips:-1
Na dziś koniec

Od dziś planuję zdobywać pipsy po sesji lodyn / NY. Gdyż ostatnimi czasy nie mogę zrozumieć rynku przez co moje analizy są do du** ;/ A podczas sesji azjatyckiej łatwiej obrać kierunek i ustrzelić te 7 pipek.
Dziś nawet nie próbuję zrozumieć rynku , jedyne co będę robił to siedział na bulwarach i szukał sposobu na dokładniejsze analizy.
Dosc ciekawe stwierdzenie, mam ostatnimi czasy podobny problem i latwo daje sie nabrac na rozne ruchy.Piotrek91 pisze: Dziś nawet nie próbuję zrozumieć rynku , jedyne co będę robił to siedział na bulwarach i szukał sposobu na dokładniejsze analizy.
Co do sesji NY mysle ze szybko bedziesz realizowal plan, ta sesja jest znacznie bardziej przewidywalna.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
Dla mnie bez różnicy czy zlecenie będzie się realizowało godzinę , czy dwie , ważne żeby się zrealizowało, dlatego w najbliższym czasie będę starał się grać mimo wszystko podczas sesji azjatyckiej , a w dzień będę przyswajał wiedzę z zakresu formacji cenowych i próbował je testować w połączeniu z obecną strategią na koncie demo
- jedynie co zmienię to tp będzie większy niż 7 pipsów.

No i zagranie z piątku
Sell: Cena 1.3254 sl 1,3274 tp 1,3247 - zrealizowane, kolejne zlecenie z którego mogłem wyciągnąć dużo więcej.
Zlecenia zrealizowane 4
Zlecenia nie zrealizowane 1
pipsy: 13
Jones Wiem że gdybanie i przeliczanie pipsów które można byłoby zarobić prowadzi do coraz to ostrzejszych zagrań , przez co zapewne wyzerowałbym swój depozyt. Ale z 2 strony w tym tygodniu mógłbym mieć te 200-300 pipsów od tak. Dlatego zastanawiam się czy nie zacząć używać lvoe, który po osiągnięciu tp 7 pips ustawi be +1 a następnie po osiągnięciu tp 2 ustawi be+ 10 pipsów i tak aż do finalnego tp 3 które byłoby na poziomie 30-40 pipsów bo tyle średnio cena odbija się od moich poziomów.
W tym tygodniu postaram się przetestować ten skrypt na koncie demo, które będzie kopią konta real.
A plan na ten weekend poczytać o Williamie D. Gann'dzie (nie wiem czy dobrze odmieniłem)
Sell: Cena 1.3254 sl 1,3274 tp 1,3247 - zrealizowane, kolejne zlecenie z którego mogłem wyciągnąć dużo więcej.
Zlecenia zrealizowane 4
Zlecenia nie zrealizowane 1
pipsy: 13
Jones Wiem że gdybanie i przeliczanie pipsów które można byłoby zarobić prowadzi do coraz to ostrzejszych zagrań , przez co zapewne wyzerowałbym swój depozyt. Ale z 2 strony w tym tygodniu mógłbym mieć te 200-300 pipsów od tak. Dlatego zastanawiam się czy nie zacząć używać lvoe, który po osiągnięciu tp 7 pips ustawi be +1 a następnie po osiągnięciu tp 2 ustawi be+ 10 pipsów i tak aż do finalnego tp 3 które byłoby na poziomie 30-40 pipsów bo tyle średnio cena odbija się od moich poziomów.
W tym tygodniu postaram się przetestować ten skrypt na koncie demo, które będzie kopią konta real.
A plan na ten weekend poczytać o Williamie D. Gann'dzie (nie wiem czy dobrze odmieniłem)