BOSSAFX
W pewnej perspektywie czasu taka aplikacja u nas się pojawi - albo przed albo po wdrożeniu MT5. Na to, czy aplikacja na Androida będzie przed MT5 nie mamy bezpośredniego wpływu, bo nie tworzymy jej samodzielnie. Jak już pisałem MT4 naszym zdaniem nie pozwala na samodzielne (bez udziału MetaQuotes) tworzenie bezpiecznych aplikacji mobilnych i tylko dlatego tego nie robimy.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
MT4 z czasem zapewne przestanie być wspierane (aktualizacje, poprawki, usuwanie drobnych błędów) przez dostawcę tego oprogramowania, czyli firmę MetaQuotes. Z tego powodu trudno oczekiwać aby na rynku, poza okresem przejściowym, były dostępne zarówno wersja MT4 jak i MT5. M.in. z tego samego powodu nie ma dziś przecież możliwości handlu za pomocą MT3.mikolaj2 pisze:Skoro temat MT5 został poruszony to pozwolę sobie na pytanie - czy będzie można pozostać przy MT4? Czy też wszyscy kliencie obligatoryjnie będą musieli przesiąść się na MT5?
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Witam Panie Marcinie,
Ad. a) Zostały zmienione nazwy serwerów w aplikacji iBossaFX z dotychczasowych DMB-Real i DMB-Demo na lepiej rozpoznawalne BossaFX-Real i BossaFX-Demo. Wystarczy zalogować się na swoje konto ze zmienioną nazwą serwera i wszystko będzie OK.
Ad. b) Może Pan więcej coś napisać? U mnie po aktualizacji nic się nie zmieniło jeśli chodzi o wygląd notowań, wykresów itp.?
Ad. a) Zostały zmienione nazwy serwerów w aplikacji iBossaFX z dotychczasowych DMB-Real i DMB-Demo na lepiej rozpoznawalne BossaFX-Real i BossaFX-Demo. Wystarczy zalogować się na swoje konto ze zmienioną nazwą serwera i wszystko będzie OK.
Ad. b) Może Pan więcej coś napisać? U mnie po aktualizacji nic się nie zmieniło jeśli chodzi o wygląd notowań, wykresów itp.?
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Wykonałem aktualizację na Windows Mobile do build 416 i wynik transakcji można prezentować standardowo - w walucie bazowej, depozytowej i w punktach. Nie wygląda aby cokolwiek się tu zmieniło...Damian77 pisze:po aktualizacji wersji mobilnej na windows mobile nie można ustawić zysku w pipsach
U mnie wyszukiwarka serwerów wygląda jak w załączniku.Marcin30 pisze:Wyskakuje mi tylko server BossaFX-Demo?
Proszę może spróbować pobrać tę aplikację raz jeszcze z AppStore (chociaż u mnie to nie było konieczne).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
up sorki, faktycznie, jest podswietlony profit do wyboru pod warunkiem ze zaznaczymy transakcje jakąkolwiek - a ja tego rano nie zrobiłems_zadora pisze:Wykonałem aktualizację na Windows Mobile do build 416 i wynik transakcji można prezentować standardowo - w walucie bazowej, depozytowej i w punktach. Nie wygląda aby cokolwiek się tu zmieniło...Damian77 pisze:po aktualizacji wersji mobilnej na windows mobile nie można ustawić zysku w pipsach
tak długo miałem tak ustawione , że zapomniałem jak to się robi