BOSSAFX

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
3
9%
Poza paroma minusami są ok
9
28%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
8
25%

Liczba głosów: 32

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: s_zadora »

W pewnej perspektywie czasu taka aplikacja u nas się pojawi - albo przed albo po wdrożeniu MT5. Na to, czy aplikacja na Androida będzie przed MT5 nie mamy bezpośredniego wpływu, bo nie tworzymy jej samodzielnie. Jak już pisałem MT4 naszym zdaniem nie pozwala na samodzielne (bez udziału MetaQuotes) tworzenie bezpiecznych aplikacji mobilnych i tylko dlatego tego nie robimy.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

Awatar użytkownika
mikolaj2
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mikolaj2 »

Skoro temat MT5 został poruszony to pozwolę sobie na pytanie - czy będzie można pozostać przy MT4? Czy też wszyscy kliencie obligatoryjnie będą musieli przesiąść się na MT5?

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

mikolaj2 pisze:Skoro temat MT5 został poruszony to pozwolę sobie na pytanie - czy będzie można pozostać przy MT4? Czy też wszyscy kliencie obligatoryjnie będą musieli przesiąść się na MT5?
MT4 z czasem zapewne przestanie być wspierane (aktualizacje, poprawki, usuwanie drobnych błędów) przez dostawcę tego oprogramowania, czyli firmę MetaQuotes. Z tego powodu trudno oczekiwać aby na rynku, poza okresem przejściowym, były dostępne zarówno wersja MT4 jak i MT5. M.in. z tego samego powodu nie ma dziś przecież możliwości handlu za pomocą MT3.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

Awatar użytkownika
Marcin30
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Marcin30 »

Panie Sebastianie,

a) nie działa znowu I BossaFx...
b) po aktualizacji normalna BossaFx tez coś słabo wygląda...

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

Witam Panie Marcinie,
Ad. a) Zostały zmienione nazwy serwerów w aplikacji iBossaFX z dotychczasowych DMB-Real i DMB-Demo na lepiej rozpoznawalne BossaFX-Real i BossaFX-Demo. Wystarczy zalogować się na swoje konto ze zmienioną nazwą serwera i wszystko będzie OK.
Ad. b) Może Pan więcej coś napisać? U mnie po aktualizacji nic się nie zmieniło jeśli chodzi o wygląd notowań, wykresów itp.?
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

Damian77
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damian77 »

po aktualizacji wersji mobilnej na windows mobile nie można ustawić zysku w pipsach

Awatar użytkownika
Marcin30
Pasjonat
Pasjonat

Wyskakuje mi tylko server BossaFX-Demo?

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

Damian77 pisze:po aktualizacji wersji mobilnej na windows mobile nie można ustawić zysku w pipsach
Wykonałem aktualizację na Windows Mobile do build 416 i wynik transakcji można prezentować standardowo - w walucie bazowej, depozytowej i w punktach. Nie wygląda aby cokolwiek się tu zmieniło...
Marcin30 pisze:Wyskakuje mi tylko server BossaFX-Demo?
U mnie wyszukiwarka serwerów wygląda jak w załączniku.
Proszę może spróbować pobrać tę aplikację raz jeszcze z AppStore (chociaż u mnie to nie było konieczne).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

Damian77
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damian77 »

s_zadora pisze:
Damian77 pisze:po aktualizacji wersji mobilnej na windows mobile nie można ustawić zysku w pipsach
Wykonałem aktualizację na Windows Mobile do build 416 i wynik transakcji można prezentować standardowo - w walucie bazowej, depozytowej i w punktach. Nie wygląda aby cokolwiek się tu zmieniło...
up sorki, faktycznie, jest podswietlony profit do wyboru pod warunkiem ze zaznaczymy transakcje jakąkolwiek - a ja tego rano nie zrobiłem
tak długo miałem tak ustawione , że zapomniałem jak to się robi

Awatar użytkownika
Marcin30
Pasjonat
Pasjonat

Pobrałem raz jeszcze, teraz nie widzi nawet BossaFx-Demo...
Korzystam z IBossy na IPADzie...

ODPOWIEDZ