thefear pisze:Podpinam się pod to pytanie. Pozdrawiammysje_hood pisze:macie juz udostepnione dane do rozliczenia? chyba mialy byc do konca lutego?
Pisałem do nich i mam odpowiedź http://www.admiralmarkets.pl/company/podatek-2011/
thefear pisze:Podpinam się pod to pytanie. Pozdrawiammysje_hood pisze:macie juz udostepnione dane do rozliczenia? chyba mialy byc do konca lutego?
na Pro czy standardzie nie zauważyłem takich problemów u siebie. Oczywiście kona real. Zrywa często ale demo, tam akurat testuje coś i wkurza to strasznie, ale konta real chodzą ok.klonmarcin pisze:Adrmiral leci ostatnio w kulki - wcześniej się to nie zdarzało - coraz więcej rekwot, braki połączenia nawet po 10 min. Długie myślenie przy otwieraniu i zamykaniu.
Konto standard - jak na razie idzie dobrze - tak samo było na demo - także może to przyczyna w moim necie - ostatnio zmieniałem router.Microbi pisze:czy standardzie
No tak, ale jak widzę prawie 90 pipsów spreadu na parze EUR/PLN od wczoraj to dla mnie jest to coś trochę anormalnego. Rachunek PRO mam założony od dłuższego czasu i np spread na tej parze nie przekraczał 30-50 pipsów. Nie wierzę, że nie ma takiej płynności aby był on aż taki duży. Dla rozluźnienia sytuacji niech od razu zrobią 500 pipsów spreadu. Jedno zlecenie i wyczyszczone konto:-))))AK53 pisze:Nic nie zostało zakombinowane. Zobacz sobie jaki jest rozkład spreadu w czasie dnia na rachunku Standard. Na PRO jest analogicznie.