Admiral Markets - Wątek II
Mam to samo mialem oczekujacego shorta na 3,19 ze stopem pow 3.20 i oczywiscie transakcja mi sie aktywowala tylko ze zamknela na 3,74. Napisalem reklamacje do kolegow. Co to innych platform sprawdzalem xtb max 3,18 z jakims tam ogonem.marek300 pisze:Witam,
czy na parach EUR/PLN oraz USD/PLN, konto AM Pro, też macie dłuuugiego ticka prawie pod 4,8258 oraz 3,7438, który pojawił się dzisiaj po danych o 14.30 ?
Nie chce mi się po raz setny pisać, poszukaj na forum. W skrócie, przy nagłych ruchach ceny, jak ważne dane, zamykanie czy otwarcie masz po najbliższej możliwej cenie. Jak grałeś na AM Pro to tam jeszcze masz większy spreed w trakcie takich danych. Na ECN też by Ci otworzyło gorzej czy też zamknęło. Tak działa rynek. Oczywiście są brokerzy co realizują szybciej czy wolniej, to inna bajka ale też są poślizgi.wierek pisze:Dlaczego?
Nie nie to nie literowka, ja rozumiem zmienny spread ale 5500 pipow to przesada... na XTB dojechalo do 3,1841 ale nie 3,74Microbi pisze:o kurde, odpaliłem sobie AM Pro, myslałem że kolega wyżej literówkę walnął z tymi pipsami, to pojechali![]()
Dodano po 34 sekundach:
takiego bad ticka powinni uznać jak nicMicrobi pisze:o kurde, odpaliłem sobie AM Pro, myslałem że kolega wyżej literówkę walnął z tymi pipsami, to pojechali
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2012, 21:50 przez wierek, łącznie zmieniany 1 raz.