Admiral Markets - Wątek II
Siemka, mialem dzisiaj aktualizacje meta tradera i chcialem sobie cos wyprobowac na demku w kwotowaniach PLN i niestety nie dziala, podczas zakladania rachunku wybieram PLN a kwotowania wciaz mam w USD.
tez tak macie?
pozdro
edit. kurcze, po tej aktualizacji cos jest nie tak, do tej pory na eur/chf (pisalem juz o tym w innym watku) mialem mniej wiecej 1-0,5 grosza na swapie za 0,01 lota tak, ze przykladowo pozycja trzymana od 14 marca do wczoraj kosztowala mnie 4 grosze a tu dzisiaj rano niespodzianka i nagle plus 52 grosze do kazdej trzymanej prze ze mnie pozycji.
tez tak macie? czy mam do nich dzwonic bo to troche przegiecie, zupelnie nie oplacalne, nawet jak by mialo w ciagu pol roku pojsc na 1.3000
na innych parach jest normalnie , tylko tutaj nagle cos sie zmienilo, czyli za jednego lota placili bysmy 54zl dziennie na swapie, jaja normalnie
Dodano po 16 godzinach 14 minutach:
prosze o szybka odp
okej, sprawa zalatwiona, zwiekszyli swap ponad stukrotnie, juppi....
tez tak macie?
pozdro
edit. kurcze, po tej aktualizacji cos jest nie tak, do tej pory na eur/chf (pisalem juz o tym w innym watku) mialem mniej wiecej 1-0,5 grosza na swapie za 0,01 lota tak, ze przykladowo pozycja trzymana od 14 marca do wczoraj kosztowala mnie 4 grosze a tu dzisiaj rano niespodzianka i nagle plus 52 grosze do kazdej trzymanej prze ze mnie pozycji.
tez tak macie? czy mam do nich dzwonic bo to troche przegiecie, zupelnie nie oplacalne, nawet jak by mialo w ciagu pol roku pojsc na 1.3000

Dodano po 16 godzinach 14 minutach:
prosze o szybka odp

okej, sprawa zalatwiona, zwiekszyli swap ponad stukrotnie, juppi....