green7 pisze:speedtrader pisze:Green7 Ban dozywotni nalezy sie jak najbardziej ale Tobie, za gadanie bzdur i oczerniania innych! A jak wiesz to jest nie dozwolone! masz podstawy do takiego gadania kolego? ze nie moj ze jestem oszustem? Jak masz to pokaz dowody a jak nie masz to mozemy sie spotkac w sadzie Laughing . Gdybym byl pieniaczem tak by sie to pewnie skonczylo, ale ze tacy jak Ty sa zwyklymi zenujacymi nieudacznikami to szkoda czasu.
Mowie podaj dowody, podaj linki gdzie system mozna znalezc za free. Czekam
Tak, jesteś oszustem co łatwo udowodnić. Na dodatek marnym.
speedtrader pisze:green7 napisał:
Pierz Andrzej napisał:
green7
zapodaj linkiem Razz
http://euronis-free.com/index.htm
W wynikach jest nawet to konto niby speedtradera.
heh to nie jest ten system
speedtrader pisze:co do tych i wszystkich innych linkow, twierdzacych ze to jest ten sam system, w sieci znajdziecie panowie wiele podobnych systemow, jak rowniez moga byc to statementy tego samego systemu naszych klientow.... badz naszych affiliates..
Taaa a świstak siedzi .... uważaj, żebyś i Ty nie podzielił jego losu ....
Do rzeczy ... łatwo udowodnić Twoje manipulacje.
To, że podmieniłeś statementy systemów, których linki podałeś w pierwszym poście nie znaczy, że jesteś taki sprytny jak Ci się wydaje.
Proszę bardzo jak ktoś chce sobie porównać to:
http://webcache.googleusercontent.com/s ... =firefox-a - cache strony
www.mt4i.com/users/nightscalp
czyli tej którą podałeś w pierwszym poście jako zawierającej "Twój" system
Stan sprzed paru dni - czyli zanim jeszcze zanim podmieniłeś statement.
a teraz system ze strony euronisa:
http://euronis-free.com/res/DetailedSta ... 403548.htm
Te transakcje, te same godziny, te same numery ticketów (tylko posortowane w innej kolejności)
Cobyś nie miał problemu z porównaniem załączam niżej obrazek, będzie Ci łatwiej.
Autorem systemu jest Denis Sotnikov, to jest jego strona:
http://www.forexover.com/
Reasumując: póki nie udowodnisz, że masz na imię Denis będę twierdził wszem i wobec że jesteś oszustem.
Chcesz spotkać się w sądzie ? Proszę bardzo - czekam.
Aczkolwiek po stylu Twojego pisania wnoszę, że latek masz niewiele i nie będziesz za bardzo wiedział jak zabrać się za złożenie pozwu. Pomóc Ci ?
Z Twoim zrozumieniem tekstu po Polsku jest jakis problem, nic nie udowadniasz wklejajac te linki, mowilem i powtorze jesli masz problem z przegladaniem moich postow, moze mocniejsze okulary ? - nie pracuje sam, i nie mam wplywu na to gdzie pojawiaja sie statementy, skad taka pewnosc ze Denis jest tworca systemu slucham? A nawet gdyby to skad pewnosc, ze Denis nie jest jednym z moich wspolnikow? Czy ja mam tu obowiazek o wszystkim pisac no chyba nie tak? Moze chodzisz do 2 klasy liceum i Pani was uczy mowic wszystko co sie mysli, ale w swiecie doroslych i biznesu jest inaczej

.
Pozatym jakbys nie zdazyl zauwazyc wogole gadasz od rzeczy, bo jaki to ma zwiazek z dzialaniem systemu i oszustwem? System dziala co jest niezaprzeczalne, gdzie tu widzisz oszustwo, otrzasnij sie ze snu. Gdybys mi udowodnil, ze system nie dziala tak jak to przedstawiam wtedy byloby to oszustwo. Masz problem z postrzeganie swiata!, jakies kompleksy? Brak suykcesow na polu tradingu, frustracja ? moge to zrozumiec ale to nie powod nazywac kogos oszuustem.
Co do sadu to juz wypowiedzialem sie na ten temat, tez nie czytales uwaznie hmm

. Latek to Ty masz niewiele kolego, wnoszac po stylu rozumowania

, wiec pomoc to mozesz sam sobie i posprzatac pokoj zanim mama wytarga Cie za uszy

. Mam 15 lat czynnego doswiadczenia na rynkach finansowych, gralem przez wiele lat dla firm Kanadyjskich i Amerykanskich, glownie akcje amerykanskie, futues i forex. Wiec wylicz sobie ile moge miec latek heh, i daruj juz sobie ta piesn zalosci, ktora do niczego nie prowadzi.
Dodano po 5 minutach:
matka pisze:A ja mam apel do administracji Nawigatora. Panowie zróbcie coś, wymyślcie jakiś sposób eliminowania takich scamów. Jest prawie pewne, że konta trzeba sobie zakładać przez autora wątku jako IB. System za stówke albo jak ktoś poszuka to za darmo. Na stronach eareview jest trochę testów starszej wersji... Dosłownie z dnia na dzień widać, że na na forum jest coraz gorzej, w końcu parę osób popłynie naprawdę grubo i zaczną mieć pretensji nie tylko do siebie. Widzieliście kiedyś na innych forach takie jaja?
Gdzie Ty tu widzisz scam ? Otrzasnijscie sie wszystcy Ci ktorzy traktoja moj system czy statement systemu jako scam. System dziala i na to potwierdzenie mam wielu zadowolonych klientow. Poza tym statement nie jest manipulowany gdyby byl byla by informacja, ze tranzakcje zostaly przefiltrowane. Znajdz mi taki system za stowke albo za darmo, pokaz potem roczny statement na realnym rachunku a zaplace Ci nie stowke a kilka razy tyle, co Ty na to ? bedziesz wklejal swoje wyniki tutaj na forum, i pozniej ja zaplace Ci za system.