GMMA in Color
Kwestia wyczucia i doswiadczenia. Ogolnie wszystko mowia srednie. Musisz obserwowac rynek i zobaczyc, ktore sygnaly moga byc falszywe, a ktore warto grac. Ogolnie przy takim SL jaki ja stosuje to falszywe sygnaly mi niestraszne, bo i tak zyski znacze przewyzszaja straty. I jeszcze jedno - nie ma systemu, ktory daje zawsze pewne wejscia.luka...18 pisze:drchemik a jak odróżniasz fałszywe sygnały od tych przwidłowych? czesto jest tak ze po długim longu jest spadek cena wpada dosc szybko pod wma100 i spowrotem nad nia wskakuje. Jak odrózniasz te sygnały?
Podawałeś gdzieś te wartości, czy to raczej tajemnica?drchemik pisze:Ogolnie przy takim SL jaki ja stosuje to falszywe sygnaly mi niestraszne, bo i tak zyski znacze przewyzszaja straty. I jeszcze jedno - nie ma systemu, ktory daje zawsze pewne wejscia.
Gdyby ciężka praca prowadziła do bogactwa, to najbogatsi byliby niewolnicy.
Musisz wiedzieć, czego chcesz, wierzyć, że to osiągniesz i działać, by to zrealizować.
Najbardziej niebezpieczna broń na Ziemi: ludzki mózg...
Musisz wiedzieć, czego chcesz, wierzyć, że to osiągniesz i działać, by to zrealizować.
Najbardziej niebezpieczna broń na Ziemi: ludzki mózg...
Testuje 1h i +4,3% depo. I'm impressed 
3 trady weszly, 1 nie. A jak teraz patrze to gdybym przytrzymal GBP to by bylo wiecej niz 4%. Dobre i to, ale trzeba popracowac nad wyjsciami. Na razie hipoteza jest taka, ze przy ostrym wspinaniu/spadku trzymac pozycje (a bezpieczniej polowe) co najmniej do momentu, w ktorym cena nie przebije MA8, ew 10. Co o tym myslicie?

3 trady weszly, 1 nie. A jak teraz patrze to gdybym przytrzymal GBP to by bylo wiecej niz 4%. Dobre i to, ale trzeba popracowac nad wyjsciami. Na razie hipoteza jest taka, ze przy ostrym wspinaniu/spadku trzymac pozycje (a bezpieczniej polowe) co najmniej do momentu, w ktorym cena nie przebije MA8, ew 10. Co o tym myslicie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Bywalec