GMMA in Color
Zalezy od preferencji i stylu gry, mnie ten sys calkowicie zadowala i uwazam go za jeden z lepszych pod warunkiem, ze sie go dobrze pozna i zrozumie co nam "mowi". Gmma przekazuja nam sile trendu, kierunek, konsolidacje, metodyke wchodzenia na wybicia z konsolidacji, poziom wsparcia i wiele innych rzeczy do okreslenia ktorych stosuje sie mase zbednych wskaznikow.MACIEK408 pisze:hej Lamer - ja tak z czystej ciekawości, nie mam czasu obecnie na nic poza D1 - jakie są statystyki gmma na M5? bo rozumiem że grasz regularnie? jaka skuteczność?
pzdr
Dla wprawnego tradera ten sys bez problemu powinien osiagac skutecznosc ponad 80%.
Bedzie dobrze, luz......
=================
=================
- Janek Trader
- Pasjonat
A jak przekładałaby się skuteczność na wyższych interwałach, tak coś koło 1H czy 4H? Sprawdzał ktoś ?fxlamer pisze:Zalezy od preferencji i stylu gry, mnie ten sys calkowicie zadowala i uwazam go za jeden z lepszych pod warunkiem, ze sie go dobrze pozna i zrozumie co nam "mowi". Gmma przekazuja nam sile trendu, kierunek, konsolidacje, metodyke wchodzenia na wybicia z konsolidacji, poziom wsparcia i wiele innych rzeczy do okreslenia ktorych stosuje sie mase zbednych wskaznikow.MACIEK408 pisze:hej Lamer - ja tak z czystej ciekawości, nie mam czasu obecnie na nic poza D1 - jakie są statystyki gmma na M5? bo rozumiem że grasz regularnie? jaka skuteczność?
pzdr
Dla wprawnego tradera ten sys bez problemu powinien osiagac skutecznosc ponad 80%.