FXsalt , www.fxsalt.com
Witam mam pytanie czemu jak zawieram transakcje po egzekucji rynkowej to dopieru po jej zawarciu moge ustalic SL czy TP? (konto demo) u innych brokerow na demo mozna ustalac odrazu a tu albo modyfikacja zlecenia albo zlecenie oczekujące. O co chodzi?
I pytanie o karte do rachunku, posiadacie taka, oplaca sie to, czy lepiej standardowo wpłacac/wypłacac?
I pytanie o karte do rachunku, posiadacie taka, oplaca sie to, czy lepiej standardowo wpłacac/wypłacac?
Tak to wygląda u wszystkich brokerów STP z MT4. Wynika to z faktu, że tak naprawdę nie wiadomo po jakiej cenie zlecenie zostanie otwarte, a to może sprawić, że parametry SL/TP będą niepoprawne.bulecznik pisze:Witam mam pytanie czemu jak zawieram transakcje po egzekucji rynkowej to dopieru po jej zawarciu moge ustalic SL czy TP? (konto demo) u innych brokerow na demo mozna ustalac odrazu a tu albo modyfikacja zlecenia albo zlecenie oczekujące. O co chodzi?
www.ForexClub.pl
Aktualności i edukacja
Forex, Akcje, ETF, Opcje, Futures, Crypto
Forex Club Tools
dla MT4 i MT5
Program Podatek
oblicz podatek od zagranicznego brokera
aha dzieki za odpowiedz, nie wiedzialem bo na demo bossa była tak mozliwosc
i jeszcze jedno pytanie czy ten broker, przeciwdziala minusowemu saldu konta?
bo czytałem na jakiejs platformie(nie pamietam jakiej) ze u nich sie nie da miec minusa, a z tego co wiem to tak ogolnie mozna miec i wtedy trzeba wplacac osobna kase aby pokryc straty
i jeszcze jedno pytanie czy ten broker, przeciwdziala minusowemu saldu konta?
bo czytałem na jakiejs platformie(nie pamietam jakiej) ze u nich sie nie da miec minusa, a z tego co wiem to tak ogolnie mozna miec i wtedy trzeba wplacac osobna kase aby pokryc straty
Bossa to MM, nie STP - działa w oparciu o inny model rynkowy i realizację zleceń.bulecznik pisze:nie wiedzialem bo na demo bossa była tak mozliwosc
Co do reszty pytań to niestety nie orientuję się...
www.ForexClub.pl
Aktualności i edukacja
Forex, Akcje, ETF, Opcje, Futures, Crypto
Forex Club Tools
dla MT4 i MT5
Program Podatek
oblicz podatek od zagranicznego brokera
Dajcie znać czy zgłosiliście to do supportu, bo warto takie rzeczy zgłaszać nawet jeśli nie wygenerowało to strat. Jeśli nie zgłaszaliście to napiszcie i ja do nich jutro przedzwonię w tej sprawie bo zawsze warto jednak informować o nieprawidłowościach bo dzięki temu może wyeliminują jakiś bład i ustrzeżemy się przed ewentualnymi problemami w przyszłości. Dodam, że kilkukrotnie gdy zgłaszałem różne problemy to reagowali oni zawsze na nie poważnie i nawet często miło się rozmawiało.