FXsalt , www.fxsalt.com
Witam mam pytanie czemu jak zawieram transakcje po egzekucji rynkowej to dopieru po jej zawarciu moge ustalic SL czy TP? (konto demo) u innych brokerow na demo mozna ustalac odrazu a tu albo modyfikacja zlecenia albo zlecenie oczekujące. O co chodzi?
I pytanie o karte do rachunku, posiadacie taka, oplaca sie to, czy lepiej standardowo wpłacac/wypłacac?
I pytanie o karte do rachunku, posiadacie taka, oplaca sie to, czy lepiej standardowo wpłacac/wypłacac?
Tak to wygląda u wszystkich brokerów STP z MT4. Wynika to z faktu, że tak naprawdę nie wiadomo po jakiej cenie zlecenie zostanie otwarte, a to może sprawić, że parametry SL/TP będą niepoprawne.bulecznik pisze:Witam mam pytanie czemu jak zawieram transakcje po egzekucji rynkowej to dopieru po jej zawarciu moge ustalic SL czy TP? (konto demo) u innych brokerow na demo mozna ustalac odrazu a tu albo modyfikacja zlecenia albo zlecenie oczekujące. O co chodzi?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
aha dzieki za odpowiedz, nie wiedzialem bo na demo bossa była tak mozliwosc
i jeszcze jedno pytanie czy ten broker, przeciwdziala minusowemu saldu konta?
bo czytałem na jakiejs platformie(nie pamietam jakiej) ze u nich sie nie da miec minusa, a z tego co wiem to tak ogolnie mozna miec i wtedy trzeba wplacac osobna kase aby pokryc straty
i jeszcze jedno pytanie czy ten broker, przeciwdziala minusowemu saldu konta?
bo czytałem na jakiejs platformie(nie pamietam jakiej) ze u nich sie nie da miec minusa, a z tego co wiem to tak ogolnie mozna miec i wtedy trzeba wplacac osobna kase aby pokryc straty
Bossa to MM, nie STP - działa w oparciu o inny model rynkowy i realizację zleceń.bulecznik pisze:nie wiedzialem bo na demo bossa była tak mozliwosc
Co do reszty pytań to niestety nie orientuję się...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Prawdopodobnie badtick - reklamuj.sp2ews pisze:Co to k...wa ma być?? luka na ponad 60p? (sic!)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Dajcie znać czy zgłosiliście to do supportu, bo warto takie rzeczy zgłaszać nawet jeśli nie wygenerowało to strat. Jeśli nie zgłaszaliście to napiszcie i ja do nich jutro przedzwonię w tej sprawie bo zawsze warto jednak informować o nieprawidłowościach bo dzięki temu może wyeliminują jakiś bład i ustrzeżemy się przed ewentualnymi problemami w przyszłości. Dodam, że kilkukrotnie gdy zgłaszałem różne problemy to reagowali oni zawsze na nie poważnie i nawet często miło się rozmawiało.