Tak, MM. Natomiast ECN również pozwala stosować dźwignię. Co ciekawe jednak ECN (np. Dukas Europe) zacieśnia nieco zasady używania dźwigni.Masz na mysli mm bo ecn chce zebys wygrywal jak najwiecej I gral jak najdluzej bo zarabiaja na commisions
Przykro mi, ale nie rozumiem, więc się nie odniosę rzeczowoMoim zdaniem bez sensu.... idąc tropem Twojego sposobu po co sprzedawać 2,2 km od chaty:
1. weź sobie za cel najbliższy kantor w co najmniej 50 km od chaty
2. jedz tam rowerem ale tylko wtedy gdy pada deszcz ale pamiętaj żadnych przerzutek w rowerze (bo to już dźwignia)
Bo widzę że idziesz na łatwiznę

Jeśli chodzi Ci o pewną groteskowość, to cieszę się, że ją doceniasz.
Jeśli chodzi Ci o to, że gra bez dźwigni jest niepotrzebnym utrudnianiem sobie życia, to rozumiem, że nie wiesz czemu ona ma służyć i skąd się wzięła. Bynajmniej nie po to, żebyśmy (Ty i ja) zostali milionerami w krótkim czasie

Pozdrawiam serdecznie
M.
PS. Nie jestem wrogiem dźwigni, ale w tym wątku pragnę obejść się bez niej. Uważam ją za niebezpieczną o tyle o ile potrafi zwieść i opętać gracza wizją szybkiego zysku - możliwość kontroli znacznie większego kapitału niż ten, który się posiada. Niestety jest to broń obusieczna, a taką należy umieć machać, żeby się nie pokaleczyć.