To jest moj pierwszy post...
Jezeli chodzi o szkole forex....
Natrafilem na to slawne video z palmami.... jakies pol roku temu....
I tak sie zaczela przygoda z Forex....
Po jakims czasie wykupilem podstawowe szkolenie bodajze za 29 zl czy jakos tak....
Bylem bardzo zadowolony... za taka kwote niczego wiecej nie mozena oczekiwac...
Takze do tej pory wszystko pieknie ladnie
Po jakims czasie pojawilo sie szkolenie za 199 zl... ktore wykupilem... bylo to praktycznie to samo szkolenie co za 29 zl...
Bylo jedynie rozszerzone o kilkadziesiat minut na temat PA.
Ciekawych informacji tam nie znalazlem.... Ale to moje prywatne zdanie.
Na bierzaco sledzilem wszystkie kroki Szkoly Forex... kazde free webinarium itd.
Musze przyznac ze darmowe webinaria byly w sumie bardzo ok, dla osoby kompletnie zielonej... pomijajac fakt ciaglej promocji szkoly.... No ale mozna to przezyc... w koncu czlowiek nagada sie kilkadziesiat minut, wiec moze troszke sie przy okazji popromowac
Obiecalem sobie ze nie bede bazowal tylko i wylacznie na wiedzy i super systemach szkoly forex... lubie sie ubezpieczac na wszelki wypadek....
Jakies 3 miesiace temu wykupilem szkolenie POWER HARMONIC TRADER za bodajze 999 zl ....
Szkolenie jakie samo w sobie bylo bardzo przyzwoite (dla osoby kopmletnie zielonej). W teorii wygladalo wszystko pieknie ladnie.
Musze przyznac ze przekaz systemu byl dosyc jasny itd. Poza jednym szczegolem.... i tak na twojej glowie zostawala analiza techniczna, na ktorej bazowal system....
Mowiac jasniej... jezeli zle wykonales jeden z kilku krokow ... caly system przestawal dzialac ....
I teraz nasuwa sie pytanie.... jak osoba poczatkujaca moze robic idealne analizy techniczne ? Wystaczy jedno potkniecie i wszystkie wejscia beda bledne.... Definitywnie bylo za malo informacji na temat tego jak dokladnie robic analize.... no chyba ze ja jestem taki glupi ?
Reasumujac...
Wydajac 1000 zl.... na system ktory w praktyce nie przyniosl zyskow... ma sie mieszane uczucia. Byc moze jest to w czesci moja wina ? Moze robilem cos nie tak .... Ciezko to okreslic.....
W kazdym badzo razie ... bardzo powaznie zastanowilbym sie nad ponownym zakupem szkolenia za 1000 zl....
Mialem w planach zakup tego szkolenia za 3999 zl.... no ale chyba jednak nie skorzystam....
Chcialbym jednak bardzo wyraznie zaznaczyc ze nie bylo moja intencja mowienie ze szkla forex jest zla itd... Szczerze mowiac... gdyby nie ona to nie zaczalbym przygody z FOREX.... takze za to serdecznie dziekuje Sebastianowi.... mialem z nim nienajgorszy kontakt na gg... BYLO OK.
Lecz zabraklo wynikow w praktyce... BYC MOZE JEST W TYM TROCHE MOJEJ WINY.... zostawiam to bez glebszego komentarza.....
Ponoc tym co niewychodzi na FOREX najczesciej zwalalja wine na nauczycieli.... sam juz nie wiem.
Ostatnia sprawa jest 11 stron tego topicu na temat jego szkoly.....
Z calym szacunkiem.... nie znalazlem ani jednego konkretnego postu w ktorym moglbym znalezc opinie oparte na jakichkolwiek argumentach itd...
11 stron o niczym ? Panowie wezcie sie w garsc i nie zasmiecajcie forum

Moderator powinien wyczyscic troche ten topic....
Tymczasem wracam do testowania mojego pseudo "systemu".... (przysnil mi sie on zeszlej nocy

hehe )
I tak pewnie po 2 dniach okaze sie znowu ze to jednak nie ten dajacy zyski system.... ZNOWU hehe

No ale najwazniejsze to sie nie poddawac
Pozdrawiam Panowie

i Panie