telefon do tradingu

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Ja miałem z Galaxy S . Niestety ,ale nie polecam. Czemu ?
-Jest droższy od HTC ,który ma lepszy ekran i lepszą obudowę.
-Obudowa Galaxy jest do kitu i szybko się rysze
-Jakość ekranu pozostawia wiele do życzenia.

Ja Ci polecam HTC Desire HD. Jak dla mnie to najlepsza inwestycja technologiczna w życiu.
:mrgreen:

Zapomniałem dodać ,że oglądałem dwa różne egzemplarze tego modelu .

expedient warzywniaka

Nieprzeczytany post autor: expedient warzywniaka »

Po pół roku użytkowania szczerze przyznam, że żaden telefon nie jest dobry do trejdingu. To, co na nich widać nijak się nie może przydać. Dla krótkoterminowców czas przeskakiwania między oknami składania zleceń a wykresami i danymi makro jest zabójczy, a Ci grający średnio i długoterminowo mogą sobie spokojnie siąść przed monitorem we własnym domu.
Ot co, kolejne narzędzie do szybkiego tracenia kasy.
Myślenie typu, mam telefon przy sobie, teraz mogę zarabiać gdziekolwiek jestem prowadzi raczej do odwrotnych skutków.
Chyba, że tak kombinujecie z tym wyborem najlepszego telefonu do tego, aby podsunąć sobie SL'a w autobusie czy samochodzie. Ale po co wtedy jakość i wydajność? (I cały ten wątek?)

Cadermo

expedient warzywniaka pisze: Ale po co wtedy jakość i wydajność? (I cały ten wątek?)
Ja używam aplikacji w telefonie tylko po to by sprawdzić pozycję ,jak gdzieś wyjdę .Tak naprawdę tylko do tego się to nadaje.

Awatar użytkownika
kafe466
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kafe466 »

Cadermo pisze:Ja Ci polecam HTC Desire HD. Jak dla mnie to najlepsza inwestycja technologiczna w życiu.
HEHE.. desire HD to już przeżytek., teraz lepiej poczekać na to cacko

http://komorkomania.pl/2012/02/26/htc-o ... gh-end-htc
expedient warzywniaka pisze:Po pół roku użytkowania szczerze przyznam, że żaden telefon nie jest dobry do trejdingu

jest w tym sporo racji, sam nigdy nie otworzyłem ani nie zamknąłem żadnej pozycji przez telefon(nawet nie mam teraz takiej możliwości), ale gdy mnie nie ma w domu albo nawet w nocy jak jestem w już łóżku korzystam z telefonu do podglądu sytuacji na wykresie.
expedient warzywniaka pisze:Ale po co wtedy jakość i wydajność?
jest spora różnica między ekranem 3 calowym a powiedzmy 4 a nawet 5 calowym. im większa wydajność tym więcej otworzysz aplikacji działających w tle i nie będzie problemu z płynnym przechodzeniem między nimi.
Czy niczego nie dostrzegasz? A raczej, czy dostrzegasz brak czegoś, co by można było dostrzec?

Awatar użytkownika
jamesfisher
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jamesfisher »

kafe466 pisze: jest w tym sporo racji, sam nigdy nie otworzyłem ani nie zamknąłem żadnej pozycji przez telefon(nawet nie mam teraz takiej możliwości), ale gdy mnie nie ma w domu albo nawet w nocy jak jestem w już łóżku korzystam z telefonu do podglądu sytuacji na wykresie.
Ja używam telefonu do zamykania pozycji gdy nie ma mnie przy komputerze, a sytuacja na rynku drastycznie się zmieniła. Telefonik mam z prockiem 400 MHz, 128 RAM.

forexsowicz91
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: forexsowicz91 »

aktualnie który z HTC jest najlepszy do obsługi metatrader4? i który system WindowsMedia czy Android?
Dużo w tym wątku jest o HTC HD2, czy w dalszym ciągu jest warty polecenia?

Cadermo

Android ,HTC Desire HD

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

forexsowicz91 pisze:Dużo w tym wątku jest o HTC HD2
Mam dalej ten fon, wgrałem mu andka . Z windy byłem też zadowolony. Aplikacja pod win admiralsa jest o niebo lepsza od tej pod andka. Mi to nie przeszkadza , uzywam fona awaryjnie do podglądu pozycji. Na pewno pod andka są jakieś fajne programy do analizy.

pozdrawiam

Ral1n
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ral1n »

Co by nie zakładać nowego wątku - podepnę się...

Czy jeżeli posiadam neta PLUS LTE to czy mogę wykonać duplikat karty, co by mieć również net (ten sam numer) w lansofonie, tudzież tablecie, np. Galaxy Tab??

Thx.

Awatar użytkownika
seba
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: seba »

sony xperia neo v
mial ktos z tym do czynienia??
najbardziej chodzi o to zeby mozna bylo gdzies na miescie na chwile odpalic androidowego MT4 i zobaczyc co sie dzieje

Obrazek

ODPOWIEDZ