u Mighty BAZ'a - bistro caffe - nie tylko o dobrej kawie
-
- Gaduła
Stforex, nie chcę się czepiać, ale sprzedaż E/U oznacza kupowanie dolara...Stforex pisze:Vindykator napisał:
Market talk of Asian central bank selling EUR/USD - Unconfirmed
Szczerze powiedziawszy, to było do przewidzenia. Mają mnóstwo dolarów, których trzeba zacząć się pozbywać
The irresistible force met the immovable object
pawel2907 dlaczego m15 nie wyzaczyles od dolka do szczytu?
PIVOT masz na poziomie 0,50?
PIVOT masz na poziomie 0,50?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Po drugiej stronie monitora siedzą ludzie, którzy chcą waszych pieniędzy. Albo wy im je zabierzecie, albo oni zabiorą je wam. Bądźcie zimnymi sukinsynami. Cierpliwie czekajcie na swoją kolej......"
-
- Gaduła
quapi pisze:Stforex, nie chcę się czepiać, ale sprzedaż E/U oznacza kupowanie dolara...Stforex pisze:Vindykator napisał:
Market talk of Asian central bank selling EUR/USD - Unconfirmed
Szczerze powiedziawszy, to było do przewidzenia. Mają mnóstwo dolarów, których trzeba zacząć się pozbywać

Złoto leci prosto do $1800 
A Edelson nadal ględzi o fałszywym rajdzie, bańce i że złoto "powinno" spaść do $1480
Potem znów będzie się tłumaczył nadzwyczajnymi okolicznościami, że nie widział niczego takiego przez ostatnie 30 lat, bla, bla, bla…

A Edelson nadal ględzi o fałszywym rajdzie, bańce i że złoto "powinno" spaść do $1480
Potem znów będzie się tłumaczył nadzwyczajnymi okolicznościami, że nie widział niczego takiego przez ostatnie 30 lat, bla, bla, bla…

Jakże często ludzie mają już gotową opinię zanim zdążą pojąć istotę rzeczy.
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
Wolałbym żeby złotówka nie szła tak szybko do przodu - 29-o mam do wypłaty czek w dolarach, miałem nadzieję, że uda mi się je wymienić powyżej 3.10 

Jakże często ludzie mają już gotową opinię zanim zdążą pojąć istotę rzeczy.