patrzcie na m30 i h1. Oraz na wykupienie h4 i d1, teraz wsio jasne?
edit: gorąca prośba, by na gmaila dawać koniecznie obrazki, inaczej nie wiem co wy tam porobiliście...wiecie te datafeedy

Zaciekawił mnie temat ze sztabkami z mennicy i gdybym dysponował znaczną kwotą (powyżej 1mln PLN) - to podejrzewam, że za ca~30% kupiłbym 2 sztabki kilogramowe i zakopał w dobrym miejscu.259 pisze:Złoto leci prosto do $1800
A Edelson nadal ględzi o fałszywym rajdzie, bańce i że złoto "powinno" spaść do $1480
Potem znów będzie się tłumaczył nadzwyczajnymi okolicznościami, że nie widział niczego takiego przez ostatnie 30 lat, bla, bla, bla…
Ale nie kupuj w naszych mennicach - zdzierają jak cholera. $100 marży na uncji.Ral1n pisze:Zaciekawił mnie temat ze sztabkami z mennicy i gdybym dysponował znaczną kwotą (powyżej 1mln PLN) - to podejrzewam, że za ca~30% kupiłbym 2 sztabki kilogramowe i zakopał w dobrym miejscu.259 pisze:Złoto leci prosto do $1800
A Edelson nadal ględzi o fałszywym rajdzie, bańce i że złoto "powinno" spaść do $1480
Potem znów będzie się tłumaczył nadzwyczajnymi okolicznościami, że nie widział niczego takiego przez ostatnie 30 lat, bla, bla, bla…
Najlepiej jak Ty decydujesz o planie zagospodarowania. Lub jesteś krewnym takiego jak zdarzyło się niejakiemu Berlusconiemu gdy był jeszcze młody, a niejaki Bettino Craxi zdarzył był się być ojcem chrzesnym jego dziecka... nagle bezwartościowy ugór cudownie zamienił się w wyśmienity grunt inwestycyjnymryko pisze:I najlepiej jak masz pewność że nie zmieni się plan zagospodarowania przestrzennegoMighty Baz pisze:w takich niepewnych czasach najlepsza jest inwestycja w nieruchomość. Niekoniecznie w mieszkanie ww bloku, tylko działkę, najlepiej uzbrojoną bez domu.