Trend Line

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Czy używasz Linii Trendu ?

Tak
46
79%
Nie
12
21%

Liczba głosów: 58

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Good Will Hunting pisze:A ile ty zarobiłeś?
Masz w dzienniku niektóre trade'y.
Good Will Hunting pisze: "mentora"
Ktoś mnie tu tak nazwał ? Ja się tak nazwałem ? NIE .Ty mnie tak nazwałeś i wmówiłeś sobie ,że tak jest. A jeśli jest inaczej pokaż mi to .

Jesteś śmieszny. Proszę bardzo ,jako że jest to dziennik o LT ,pokaż mi gdzie wypisuje te bzdury. Cytuj i pokazuj. Jeśli się okaże ,że wszystko co tu pisałem to bzdury i jest gówno warte to nigdy się już na tym forum nie pokaże. Jeśli okaże się ,że to kolejna Twoja prowokacja i materiały przydały się komuś i dzięki temu zarabia Ty zwracasz mi honor i nie będziesz pisać już w tym dzienniku ? Co Ty na to?

Swoją drogą ,długo na tym forum nie pobędziesz ,bo z tego co widzę ,to "sprzeczkę " masz nie tylko ze mną . O czym to świadczy ? O tym ,że chyba nie dojrzałeś . Jesteś jak mały smarkacz ,który z każdym się kłóci . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Ale ja pytam ile zarobiłeś. Ja też na linie trendu miałem pare niezłych tradeów, a przecież nic nie zarobiłem :wink:

Nie wmówiłem Ci niczego. Nie nazwałem Cię też mentorem. W prywatnej wiadomości, którą tu wkleiłem spytałem jak powinienem Cię traktować ponieważ nie wiedziałem czy jesteś tu kimś na kształt mentora czy jednak nie? Jeśli nie to spoko, opowiadaj pierdoły ile chcesz ale jako mentor.. jako mentor te pierdoły nie przejdą.

Nie chce mi się przetrzepywać Twojego dziennika. Podam Ci ostatnią sytuację, która utkwiła mi w pamięci. Jakiś nowicjusz narysował sobie linię trendu po szczytach i zagrał na odbicie od niej S-kę, co jest karygodne. Co ciekawe sam autor tego trade'u to przyznał. Co zrobiłeś ty? Ty powiedziałeś coś w stylu "różne są interpretacje i tak też grać można bla bla bla" :lol: . Chłopie? Gdzie tak można grać. Jako mentor powinieneś mu powiedzieć wprost - "coś ty człowieku na wyczyniał?!", a nie zbywać pierdołami w stylu tych które przytoczyłeś. Zaraz zresztą podrzucę Ci tutaj screena z tym postem.

Mam pełno sprzeczek. Co to zmienia?
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Proszę bardzo. To:

Obrazek

W kontekście tego posta i zaznaczonej tam LT:

Obrazek

Jest całkowitym przegięciem pały, amatorstwem i niekompetencją. Jeśli "to coś" jest dla Ciebie linią trendu to mi naprawdę szkoda jest tych chłopaków którzy łykają jak młode pelikany każde Twoje słowo :lol:

Cadermo

Good Will Hunting pisze:Nie chce mi się przetrzepywać Twojego dziennika. Podam Ci ostatnią sytuację, która utkwiła mi w pamięci. Jakiś nowicjusz narysował sobie linię trendu po szczytach i zagrał na odbicie od niej S-kę, co jest karygodne. Co ciekawe sam autor tego trade'u to przyznał. Co zrobiłeś ty? Ty powiedziałeś coś w stylu "różne są interpretacje i tak też grać można bla bla bla" Laughing . Chłopie? Gdzie tak można grać. Jako mentor powinieneś mu powiedzieć wprost - "coś ty człowieku na wyczyniał?!", a nie zbywać pierdołami w stylu tych które przytoczyłeś. Zaraz zresztą podrzucę Ci tutaj screena z tym postem.
Nie ma tak łatwo. Skoro mówisz ,że go GÓWNIANY DZIENNIK ,daj mi KILKADZIESIĄT DOWODÓW NA TO.
Good Will Hunting pisze: Mam pełno sprzeczek. Co to zmienia?
Że chyba coś nie tak z Tobą?
:roll:
Good Will Hunting pisze:Ale ja pytam ile zarobiłeś
No chyba żartujesz :shock: Może mam CI jeszcze dać wykaz bankowy ? :shock:

Ja mam w takim razie pytanie do ludzi czytających ten dziennik regularnie. Czy chociaż w 1 % ten dziennik pomógł wam w grze metodą LT? Czy ten dziennik jest wartościowy ,czy to zwykły chłam i gówno jak uważa GWH?

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Chyba nie myślisz że będę teraz przeglądał cały dziennik i tłumaczył każdą głupotę którą tutaj napisałeś. Mogę to robić na bierząco. Ty będziesz pisał posty, ja będę je czytał i pisał Ci w którym momencie gadasz głupoty. Pasuje Ci?

W dalszym ciągu nie wiem co zmienia to że mam dużo sprzeczek i że Twoim zdaniem coś ze mną nie tak? Wiesz, ludzie z natury nie lubią osób zarozumiałych i nadmiernie pewnych siebie. Nie martwi mnie to w ogóle.
No chyba żartujesz Może mam CI jeszcze dać wykaz bankowy ?
Jasne że nie. Nie interesuje mnie to zupełnie. Pytanie jest jednak inne. Zobacz, ty rozliczasz mnie że nic nie zarobiłem w ten sposób więc ja pytam Ciebie - ile ty zarobiłeś? Bo widzisz, sytuacja póki co wygląda tak że ja tym systemem nic nie straciłem, co jest udowodnione, a ty mówisz że zarabiasz w ten sposób.

Co do dziennika to oczywiście że na pewno komuś pomógł. Przecież początkujący którym wciskasz tego typu pierdoły co ta wyżej nie wiedzą jeszcze, że to głupoty. Poza tym wypowiada się tutaj sporo osób bardziej kompetentnych od Ciebie, których posty rzeczywiście są pomocne. Przykładowo mi pomógł ostatni post TeXs'a.
Ja mam w takim razie pytanie do ludzi czytających ten dziennik regularnie. Czy chociaż w 1 % ten dziennik pomógł wam w grze metodą LT? Czy ten dziennik jest wartościowy ,czy to zwykły chłam i gówno jak uważa GWH?
Chłopie, przecież nigdzie nie napisałem, że Twój dziennik to "chłam i gówno". Napisałem, że Ty jesteś niekompetentny i nie nadajesz się do roli mentora ponieważ opowiadasz głupoty. Dziennik jest jak najbardziej okej. A bez Twoich durnych porad byłby już w ogóle fantastyczny.

Cadermo

Ok .Ja spadam z tego forum. Proszę o zamknięcie dziennika. GWH ma rację . Piszę same głupoty i zupełnie nie znam się na liniach trendu. Nigdy nimi nic nie zarobiłem i utrzymuję się ze sprzedawania bananów. DECYZJA OSTATECZNA Nie mam czasu użerać się z osoba ,która uważa się za najmądrzejszą na świecie. Szkoda mi czasu.

PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE DZIENNIKA.

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Manipulacja na poziomie podstawówki - "ja odchodzę, a wy błagajcie mnie żebym został.. przy okazji tamtego możecie jeszcze zlinczować". Spoko jak dla mnie możesz sobie iść, tylko niech moderatorzy nie zamykają tematu, bo wypowiada się tutaj naprawdę sporo poważnych osób od których wszyscy - także ty Cadermo, możemy się wiele nauczyć. Byłaby szkoda jakby temat zniknął.

Papa.

Cadermo

Good Will Hunting pisze: tylko nie zamykajcie tematu
Mam prawo zamknąć ten dziennik. Skoro tak wielki trader jak Ty mówi ,że piszę głupoty (a to ponad połowa tego dziennika ) to proszę o zamknięcie. Zdania nie zmienię. Do zamknięcia.

Dodam od siebie jeszcze .Wielka szkoda . Bo dziennikowi poświęciłem dużo czasu . Robiłem to wszystko za darmo ,bo lubię pomagać na forum i to chyba kilka osób doceniło.
Tobie GWH życzę ,byś w końcu dostał bana i przestał mieszać z błotem każdego kto dzieli się wiedzą z innymi z forum..
Ostatnio zmieniony 17 lut 2012, 21:26 przez Cadermo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Spoko, trzeba będzie założyć nowy. Mam tylko nadzieję że jesteś słowny i rzeczywiście odejdziesz, a nie tylko tak straszysz żeby zaraz powiedzieć "użytkownicy mnie przekonali" :lol:

Cadermo

Good Will Hunting pisze:że jesteś słowny i rzeczywiście odejdziesz,
Człowieku mogę tu wpadać kiedy będę chciał i pisać ile będę chciał. Mówiąc krótko nie muszę Ci nic udowadniać. Rozumiesz?
Zamykam temat ,bo nie widzę sensu w prowadzeniu go. WIELKI GWH ,SPEC OD 300 PIPS W 5 MINUT ,SPEC OD LT. mówi ,że gówno wiem ,to gówno wiem.

Zablokowany