Trend Line

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Czy używasz Linii Trendu ?

Tak
46
79%
Nie
12
21%

Liczba głosów: 58

Awatar użytkownika
psV
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: psV »

2x zagranie pod LT z H1. Za pierwszym razem SL, bo nie wyczekałem na prawidłowe odbicie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

GWH
Nie podoba się to nie pisz . Tyle ode mnie. :mrgreen: :mrgreen: Miłego weekendu wszystkim!

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Nie podoba mi się to że za mentora uchodzi osoba, której niekompetencje widzę nawet ja - osoba która linią trendu zajmuje się ledwo kilka tygodni.

Miłego weekendu.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

pozytyw
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pozytyw »

Cadermo. Odwalasz tutaj niesamowitą robotę. Czytam Twój dziennik od początku i jest on motywacją do używania LT. Wiele rzeczy jest tu wyjaśnione w sposób prosty i przejrzysty. Jakoś nie wyobrażam sobie zrozumienia wielu rzeczy związanych z LT bez tego dziennika. Często wiele swoich błędów nie widzę u siebie. dopiero je dostrzegam po wklejeniu skreena albo dzięki waszym spostrzeżeniom. Widzę Wasz konflikt i chyba go nie rozwiążecie póki nie ustalicie jakiś konkretnych zasad (jak w FX). Szkoda bo prawda jest taka, że od Was obojga można się uczyć. Ty grasz LT "po swojemu" a GWH "po swojemu". Szkoda, że tak się między Wami (tylko bez podtekstów:) ) nie układa
Spiesz się powoli.

Awatar użytkownika
bbq
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bbq »

Shadi pisze:Dzisiejszy dzień jest dość nietypowy. Niesamowity niefart Smile
Shadi mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy jak kreślisz S/Ry? Jakas mała podpowiedz? :mrgreen:

Kabel eska, może edek pociągnie w dól

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Fx_boy »

Cyb pisze: Każdy użytkownik zobowiązany jest do przestrzegania zasad NETYKIETY (zabrania się używania wulgaryzmów oraz naruszania godności osobistej innych użytkowników).
Bez prewencji nie da funkcjonować :wink: . Trochę czasu minie i Cadermo zrozumie, że inaczej się nie da, albo wejdzie w recydywę, - czego niektórzy już tutaj doświadczyli. Cadermo jeżeli chcesz pisz dalej, nie chcesz nie pisz, - tylko przemyśl komu zrobisz większą krzywdę -czy przypadkiem nie sobie?.
Dziękuję i pozdrawiam.

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

bakubaq pisze: Shadi mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy jak kreślisz S/Ry? Jakas mała podpowiedz? :mrgreen:
Nie da się tego od tak powiedzieć... trochę napisać by trzeba było, zrobić z kilkanaście scrków itp itd. ciężka sprawa :) Większym problem było by tłumaczenie się dlaczego tak a nie inaczej. Znalazł bym wielu oponentów - a uwierz mi - nie chce mi się przez to znowu przechodzić :)
Może jak będę miał więcej czasu, kto wie.

Odpowiedz sobie lepiej na pytania:

- co wg mnie jest sr-em (odpowiadając na to pytanie dowiesz się gdzie ich szukać:P)
- co chcę aby stało się na tym sr-ku
- i ostatnie najważniejsze - czy sr jest mobilny :) (jak zrozumiesz czemu tak napisałem, zrozumiesz też dlaczego nie chcę mocno podejmować tego tematu(Ci za i Ci przeciw:P) ;))

Podpowiedz dla Ciebie: dlaczego przed 17 zakładałem S...(choć niestety nie wszystkie założenia się spełniły do tej S;/)

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

Czy linie na M1 też bierzecie pod uwagę? Jeśli tak, to czy ktoś mógłby się wypowiedzieć o sytuacji w załączniku? Szczególnie o końcówce.

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Ja biorę. Moim zdaniem linia trendu została wyznaczona jak najbardziej poprawnie. Po prostu nie nastąpiła od niej "książkowa" reakcja tj. cena nie odskoczyła jak poparzona.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Awatar użytkownika
bbq
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bbq »

Shadi pisze:i ostatnie najważniejsze - czy sr jest mobilny Smile
To jest ciekawe podejście, muszę nad tym pomyśleć.

btw: chrzanić oponentów, kij im w oko :mrgreen: byli, są i będą, tego się raczej nie zmieni także jak będziesz mógł to wrzuć chociaż parę skrinow z małym opisem na pewno wiele osób z tego skorzysta.

Zablokowany