A co do kanapek to polecam grander texasa w KFC ;p kanapkę drwala jadłem dość dawno i za cholere nie moge sobie przypomnieć jak smakowała
Droga Susła
mah1y camdero po prostu strzelił przysłowiowego focha bo dał ciała i tyle
na pewno nie było by to pretekstem do zaniechania aktywności w swoim wątku, ale zgłaszać kogoś do pochwały bo "podniósł kogoś na duchu" to już lekka przesada
Jest to forum FX i o tym trzeba pamiętać
A co do kanapek to polecam grander texasa w KFC ;p kanapkę drwala jadłem dość dawno i za cholere nie moge sobie przypomnieć jak smakowała
Moze tak, a moze nie.Ink. pisze:mah1y camdero po prostu strzelił przysłowiowego focha bo dał ciała i tylena pewno nie było by to pretekstem do zaniechania aktywności w swoim wątku, ale zgłaszać kogoś do pochwały bo "podniósł kogoś na duchu" to już lekka przesada
Dalbys sobie za to reke uciac?
Ja korzystam z tamtego dziennika i chcialbym aby byl kontynuowany przynajmniej do czasu az przestanie mi byc potrzebny.
nawet dwiemah1y pisze:Moze tak, a moze nie.Ink. pisze:mah1y camdero po prostu strzelił przysłowiowego focha bo dał ciała i tylena pewno nie było by to pretekstem do zaniechania aktywności w swoim wątku, ale zgłaszać kogoś do pochwały bo "podniósł kogoś na duchu" to już lekka przesada
Dalbys sobie za to reke uciac?
Ja korzystam z tamtego dziennika i chcialbym aby byl kontynuowany przynajmniej do czasu az przestanie mi byc potrzebny.
- Good Will Hunting
- Pasjonat

Ja w KFC nie lubię jeść szczerze mówiąc. Niby mam bliżej ale nie smakują mi tam frytki, które w Mc są najlepsze na świecie po prostu. Poza tym to ogólnie to jedzenie tam jest zawsze jakieś takie niedorobione. Nie wiem, może trafiam na kiepską restaurację gdzie Ci bułkowi - czy jak oni się nazywają, nie przykładają się do roboty ale serio to żarcie zawsze wydaje mi się jakieś takie.. suche.

Gdybym nie spał zamknąłbym to w momencie kiedy przeszli LT. Szkoda.

Gdybym nie spał zamknąłbym to w momencie kiedy przeszli LT. Szkoda.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
- Good Will Hunting
- Pasjonat

- Good Will Hunting
- Pasjonat

- Good Will Hunting
- Pasjonat

Ja to widzę zgoła odwrotnie. Edek ma bardzo silny ciąg w górę, teraz może się pomęczą chwilę ale dzisiaj - tak jak mi wczoraj mówił Mateusz (MkubuxK), jeśli W1 zamknie się ponad open świecy z ostatniego tygodnia zobaczymy pewno okolice 1.34 niebawem.

Wolałbym umrzeć niż przegrać.