Droga Susła
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Archanioł, rozumiem. Ja ostatni raz na nartach co prawda byłem 4 lata temu albo nawet pięć ale w mróz większy niż te 15 stopni praktycznie nie da się jeździć. Przez buty narciarskie da się czuć ujemną temperaturę w palcach u stóp. Gdzie byłeś na tych nartach? Jakaś Białka pewnie?
Songo jeszcze zależy od kiedy miałeś to L. Ostatnio rynek jest naprawdę bardzo kapryśny, raz 7 pipsów to maks co można wyciągnąć z wydawać by się mogło grubszego ruchu, a raz nie wiadomo skąd cena leci jak oszalała, proca za procą, w którąś stronę. Ciężko się na tym podejmuje decycje i wcale Ci się nie dziwię że uciekłeś z zyskiem.
Teraz raczej nie spodziewałbym się korekty do 1.3, myślę że 1.3005 to maks co możemy zobaczyć w ciągu najbliższych godzin. Później to może i rzeczywiście będziemy w okolicach 1.3 ale będzie to raczej bujanie na którym może być ciężko coś ugrać.
Chociaż z drugiej strony stawianie takich analiz jak ja postawiłem wyżej na tym rynku, który ostatnio mamy jest bardzo niebezpieczne
. Wczoraj postawiłem sobie analizę w stylu "szukam L" i tak zagiąłem parol na elki, że wykręciłem spory minus.
Songo jeszcze zależy od kiedy miałeś to L. Ostatnio rynek jest naprawdę bardzo kapryśny, raz 7 pipsów to maks co można wyciągnąć z wydawać by się mogło grubszego ruchu, a raz nie wiadomo skąd cena leci jak oszalała, proca za procą, w którąś stronę. Ciężko się na tym podejmuje decycje i wcale Ci się nie dziwię że uciekłeś z zyskiem.
Teraz raczej nie spodziewałbym się korekty do 1.3, myślę że 1.3005 to maks co możemy zobaczyć w ciągu najbliższych godzin. Później to może i rzeczywiście będziemy w okolicach 1.3 ale będzie to raczej bujanie na którym może być ciężko coś ugrać.
Chociaż z drugiej strony stawianie takich analiz jak ja postawiłem wyżej na tym rynku, który ostatnio mamy jest bardzo niebezpieczne

Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
W Istebnej. Jednego dnia rano było -29, tylko prawdziwi zapaleńcy jeździli ...Good Will Hunting pisze:Archanioł, rozumiem. Ja ostatni raz na nartach co prawda byłem 4 lata temu albo nawet pięć ale w mróz większy niż te 15 stopni praktycznie nie da się jeździć. Przez buty narciarskie da się czuć ujemną temperaturę w palcach u stóp. Gdzie byłeś na tych nartach? Jakaś Białka pewnie?
Wytrzymałem jakąś godzinę ...
W przeszlości chyba tylko raz jeździłem przy większym mrozie niż -15 ...
- Good Will Hunting
- Pasjonat
No nie dziwię się. To żadna przyjemność z jazdy jak przy większej szybkości czujesz że powoli odmarza Ci ta część twarzy, której nie zakrywają okulary.W przeszlości chyba tylko raz jeździłem przy większym mrozie niż -15 ...
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Jestem zdegustowany widząc masową wazelinę w niektórych journalach. Jedni chcą zdejmować ostrzeżenia za zasługi, a inni wnoszą jeszcze o pochwały za to
. Zupełnie tak jakby sfiksowany dziadek, który kiedyś został bohaterem wojennym, mógł latać nago w okolicznych wioskach z tytułu "zasług". Ciekawe.

Ostatnio zmieniony 16 lut 2012, 16:25 przez Good Will Hunting, łącznie zmieniany 1 raz.
- Good Will Hunting
- Pasjonat
- Good Will Hunting
- Pasjonat
- Good Will Hunting
- Pasjonat
- Good Will Hunting
- Pasjonat
- Good Will Hunting
- Pasjonat