Droga Susła

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Good Will Hunting pisze:Jeżeli ktoś nie rozumie na jakiej podstawie podważam wiarygodność użytkownika Cadermo to proszę o pytania. Na pewno chętnie odpowiem.
Właśnie to zdanie pokazuje ,że jesteś chory. Domyślam się ,że zaliczyłeś kolejne MC i z tego wszystkiego próbujesz niszczyć moją opinię na forum. Naprawdę jest aż tak źle ,że zamiast grać na forexie ,wolisz mieszać z błotem użytkowników z tego forum ? Jesteś typowym polaczkiem ,który jak nie zobaczy to nie uwierzy. Mam nadzieję ,że dostaniesz w końcu ostrzeżenie ,a potem następne i w końcu ban. Nic nie wnosisz na tym forum prócz tego ,że lubisz robić syf. Naprawdę weź poszukaj jakiegoś numeru do specjalistów i przedstaw im swój problem. Bo jakim trzeba być desperatem ,żeby przez kilka dni non stop "atakować" nieznajomą Ci zupełnie osobę? Obyś się odbił od dna i przestał co chwila we wszystkim widzieć spisek. Ale najbardziej życzę Ci byś zaczął interesować się SWOIM ŻYCIEM. Bo obudzisz się z ręką w nocniku .

I nie wysyłaj do mnie wiadomości z treścią " :D ".

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

dałeś ciała Cadermo z tamtym postem i kolejnym w sumie też i tyle przyjacielu, ale zastanawia mnie jedno, jak osoba ktora teoretycznie potrafi opanowywać emocje, teoretycznie ma kase a tak wybucha wściekłością i kulturą dresa...

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Nie nazywał mnie dresem.
Zgadza się ,nikt mnie tak dawno nie zdenerwował . Ale nie będę cicho jak jakiś obcy mi człowiek co chwila mi coś zarzuca. Nie wiem o co mu chodzi ,co mu przeszkadza.

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

:lol:

Rozumiem że tylko to masz do powiedzenia w związku z całą sytuacją? W gruncie rzeczy to chyba tylko dyskredytując mnie w oczach forumowiczów jesteś w stanie jeszcze wyjść z tej sytuacji z twarzą. Cóż, nie dziwie Ci się że masz żal do człowieka, który prawdopodobnie przed chwilą ukrócił tę Twoją zabawną forumową "kreację" i "przewózkę" na temat drogich alkoholi, samochodów i wczasów. No, bo chyba nie będziesz nadal szedł w zaparte i wmawiał wszystkim że miejsce swojego wejścia podajesz bez spreadu? Ludzie nie są głupi ridera, nie dadzą się nabrać.

Masz nadzieję że dostanę bana? O Boże! To też nie dziwi mnie w żaden sposób. Jestem przecież dla Ciebie do tego stopnia niewygodny, że zamiast podejmować ze mną jakąkolwiek dyskusję wolisz mnie obrażać. Nie mam Ci jednak za złe tego, że mi źle życzysz. W gruncie rzeczy to Cię rozumiem, w końcu każdy chciałby pozbyć się swojego "problemu", a jak widać po Twojej reakcji - ja, ja jestem Twoim problemem.

Zaliczyłem kolejne MC? Kolejne? MC? :lol: . Nie wiem jak się do tego odnieść, bo przecież są to zarzuty wyssane totalnie z palca. Zwłaszcza, że stan mojego konta możesz sprawdzić chociażby przez podane przeze mnie na forum hasło inwestora.

A i jeszcze. Gdzie jest powiedziane, że każdy forumowicz musi "coś" wnosić? Powiedz mi, co ty wnosisz? Kłamstwa? :lol: Obserwuję Twoją działalność i mogę Ci powiedzieć że albo walisz truizmy nowicjuszom w stylu - "sam musisz zdecydować", albo zakładasz bzdurne tematy w stylu "jaki napęd? 4x4 czy raczej na przód?". Zresztą nie istotne, nie jestem Tobą żeby bawić się w rozliczanie tego kto ile wnosi.

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

Panowie, chętnie czytałem Wasze wypowiedzi; i jednego, i drugiego. Udam, że tej pyskówki nie zauważyłem; usuńcie sami swoje wpisy i pozwólcie nam nadal cieszyć się Waszymi sukcesami.

Songo89K
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Songo89K »

Co jak co GWH ma rację.To jak mówienie :
-kupiłem mercedesa za 5mln",
-a ja kupiłem tego samego za 4
-to nie możliwe,szukałem wszędzie,mam zaświadczenie że to była najniższa cena,
-oj bo podałem bez podatku.Ale jak odejmiesz to wyjdzie 4.

xd Tak to wygląda.

Tym bardziej nie rozumiem tego oburzenia,nie wnikam co jest miedzy Wami,ale przenieście to na pw,bo nie sądzę żeby było to tolerowane w takiej formie.

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Obrazek

Wreszcie jakaś linia trendu, nowe high wybite ledwo ledwo ale jest.

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Poprawili. Super.

Obrazek

Może być z tego dobry sygnał.

Awatar użytkownika
Archanioł
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Archanioł »

Ja myślę, że GWH ma swego rodzaju schizę na punkcie szukania fałszerstw na wykresach.
A skąd ta schiza? Samemu przerabiał wykresy jaki czas temu i został na tym przyłapany ...
Mając taki balast próbuje teraz wszelkimi możliwymi sposobami odbudować swoją wiarygodność bawiąc się w szeryfa szukającego fałszerzy .. :d

ODPOWIEDZ